Κύπελλο Ελλάδας

Χείρα… βοηθείας

Η Παναχαϊκή πέρασε από τον Ταύρο, επικρατώντας 2-0 του Φωστήρα για το Κύπελλο, αλλά το πρώτο της γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Με δέκα ποδοσφαιριστές έπαιξαν για ένα ημίχρονο οι Πατρινοί.

Με το «διπλό» έφυγε από την έδρα του Φωστήρα η Παναχαϊκή, καθώς νίκησε με 2-0 για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου και πήρε τους πρώτους της πόντους στον όμιλο, καθώς είχε χάσει με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της.

Το σκορ άνοιξε ο Μαρουκάκης στο 37ο λεπτό, με τέρμα που δεν έπρεπε να ‘χε μετρήσει. Ο Ντα Κόστα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Έλληνας επιθετικός έκανε κακό πλασέ αρχικά, αλλά στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο χέρι του και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Αναστασόπουλος αντίκρισε (ορθώς) δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 58’ παραλίγο να φθάσουν στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Ποτουρίδη έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Κάργας.

Στο 64’ η Παναχαϊκή «καθάρισε» το ματς, όταν ο Ντα Κόστα έφτιαξε και πάλι την φάση, με τον Πατινιώτη να την τελειώνει ιδανικά. Στην συνέχεια ο Φωστήρας πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει έστω ένα τέρμα.



Το πρόγραμμα

Φωστήρας-Παναχαϊκή 0-2
(37' Μαρουκάκης, 64' Πατινιώτης)

Ολυμπιακός-Πανιώνιος (29/10, 19:30)


Βαθμολογία 1ου ομίλου
Ολυμπιακός 3 (1 αγώνας)
Παναχαϊκή 3 (2 αγώνες)
Φωστήρας 1 (2 αγώνες)
Πανιώνιος 1 (1 αγώνας)


Επόμενη αγωνιστική

Φωστήρας-Ολυμπιακός (07/01)
Πανιώνιος-Παναχαϊκή (07/01)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x