Ισπανία

Θέλει Ιγιαραμέντι ο Βαλβέρδε

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ασιέρ Ιγιαραμέντι έχει καταθέσει η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε και η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Ισπανό χαφ.

Καμία πρόθεση να κινηθεί για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της δεν είχε η Ρεάλ Μαδρίτης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

«Η μεταγραφή μας θα είναι ο… Μόντριτς», είχε δηλώσει στη Marca o Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος περιμένει ο Κροάτης μεσοεπιθετικός να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ωστόσο, η «βασίλισσα της Ευρώπης» έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την παραχώρηση του Ασιέρ Ιγιαραμέντι, η οποία αγγίζει τα 20 με 25 εκατ. ευρώ και οι ιθύνοντες του συλλόγου την εξετάζουν πολύ σοβαρά.

Μάλιστα, δεν δημιουργείται πρόβλημα με τις λύσεις που θα έχει στη διάθεσή του ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος περιμένει το καλοκαίρι να τεθεί ο Λούκας Σίλβα.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ έχουν μιλήσει και οι δύο πρόεδροι μεταξύ τους και ίσως σύντομα τελικά ο 24χρονος αμυντικός τεθεί στη διάθεση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x