Ιπποδρομίες

Mε 27 ιπποδρομίες το ξένο πρόγραμμα όπου θα εστιάσουμε στη Γαλλία

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Γεια σας φίλοι και φίλες του στοιχήματος και χρόνια πολλά! Πριν περάσουμε στο σημερινό –ξένο-ιπποδρομιακό πρόγραμμα, να σας ενημερώσουμε ότι αύριο Παρασκευή 29/12/2017 διεξάγεται στο Μαρκόπουλο το τελευταίο Ελληνικό πρόγραμμα ιπποδρομιών για το 2017 με 6 διαδρομές πολύ αμφίρροπες και αναμένεται να δώσει καλά λεφτά στους νικητές παίκτες αλλά να δούμε και συναρπαστικές διαδρομές! Λεπτομέρειες καθώς και τις προτάσεις μας θα ακούσετε στην αυριανή μας σύνδεση!

Με 27 διαδρομές παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη 28/12/2017 με την Ν. Αφρική να συμμετέχει με ένα ιπποδρόμιο, την Αγγλία με 2 ιπποδρόμια και την Γαλλία με ένα ιπποδρόμιο. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από 3 που διεξάγονται στην Αγγλία και αφορούν διαδρομές με εμπόδια.

Για μια ακόμα ημέρα απουσιάζουν οι διαδρομές με μεγάλα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους (είναι τέτοια η σαιζόν βλέπετε…) και συμμετέχουν κυρίως άλογα σε Αγγλία και Γαλλία πιο μέτριας ποιότητας! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζουν πολύ μεγάλα φαβορί στις περισσότερες διαδρομές και να έχουν μεγάλες αποδόσεις το 90% των διαδρομών του προγράμματος!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα που αφορά την βραδινή μας ζώνη και την Γαλλία.

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο PORNICHET. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 3-4=9

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 21:40 βρισκόμαστε πάντα στην Γαλλία και τον ιππόδρομο PORNICHET. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 6-16-5
Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x