Με 24 ιπποδρομίες το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του Σαββάτου

Γεια σας φίλοι και φίλες του στοιχήματος! Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα για σήμερα Σάββατο 30/12/2017 να σας ευχηθούμε και εμείς από εδώ Καλή Χρονιά μιας και είναι το τελευταίο ενημερωτικό ιπποδρομιακό δελτίο για το 2017, με υγεία και ευτυχία και με καλά κέρδη.

Άκρως εντυπωσιακά έκλεισε η τελευταία Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση για το 2017 στο Μαρκόπουλο την Παρασκευή 29/12/17 και λίγο μετά τις 19:45 το βραδάκι. Μεγάλες αποδόσεις για τους παίκτες που στοιχημάτισαν σωστά και συναρπαστικές αφίξεις με δύσκολα φώτο-φίνις

Ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε όπως μας ενημέρωσε η εταιρία :
Βρέθηκαν 2 κερδισμένα δελτία στο Σκορ 6 του ελληνικού προγράμματος ( ένα στην περιοχή της Κηφισιάς κι ένα στο Περιστέρι) με απόδοση 19.644,75.

Επίσης ,βρέθηκαν 2 κερδισμένα δελτία στο Σκορ 4 του ελληνικού προγράμματος (ένα στην Καλλιθέα κι ένα στο Μαρκόπουλο ) με απόδοση 8.633,63.

To δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 είναι το στοίχημα που πρέπει να βρούμε σωστά τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές ενώ το ΣΚΟΡ 4 είναι το στοίχημα που πρέπει να βρούμε σωστά τους 4 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας σημειώνουμε ότι στους προπονητές αναδείχθηκαν πολυνίκες της ημέρας με 2 νίκες ο καθένας η προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα και ο προπονητής Γιώργος Καλογρίδης. Στους αναβάτες, πολυνίκες ημέρας με επίσης από 2 νίκες ο καθένας αναδείχθηκαν οι Ιωάννης Λαζαρίδης και Ροδόλφος Καλογρίδης.

Ο ίππος ΟΝΟΡΑΜΠΛ κατέκτησε την πιο πλούσια σε χρηματικό έπαθλο διαδρομή της ημέρας που ήταν και το ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 2017 η οποία ανήκει στους στάβλους AEGEAN της οικογένειας Μελισσανίδη, προπονείται από την Ειρήνη Κεράτσα και ιππεύτηκε από τον Ιωάννη Λαζαρίδη.

Με 24 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό κουπόνι του Σαββάτου 30/12/2017 με τις χώρες Αγγλία και Νότιο Αφρική να συμμετέχουν με ένα ιπποδρόμια η κάθε μια και η Γαλλία με δυο.

Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από 6 που διεξάγονται στην Γαλλία και αφορούν το έφιππο τροτ και τροτ με αμαξίδια. Εμείς εδώ θα ασχοληθούμε με την Αγγλία για τις δυο προτάσεις μας οπότε οι ενδιαφερόμενοι πάρτε στυλό και χαρτί να σημειώσετε.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 14:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε λοιπόν να κερδίσει την διαδρομή ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 1-4-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 15:15 βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε λοιπόν να κερδίσει την διαδρομή ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 4-2-7.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ