F1

Ντομενικάλι: «Να κάνουμε και εμείς δοκιμές»

Να εκμεταλλευτούν την υπόθεση με τις μυστικές δοκιμές της Mercedes και της Pirelli θέλουν στη Ferrari.

Τους λόγους για τους οποίους η Ferrari κινήθηκε ενάντια στη Mercedes για τις μυστικές δοκιμές που έκανε με την Pirelli αναφέρθηκε ο Στέφανο Ντομενικάλι.

Το αφεντικό της σκουντερία δήλωσε πως θέλουν να διαλευκάνουν την υπόθεση, ώστε να μπορούν να κάνουν και οι ίδιοι δοκιμές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ferrari εκφράζει την επιθυμία της να γίνονται δοκιμές παράλληλα με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

«Για την οικονομία της συζήτησης εμείς καταθέσαμε τη διαμαρτυρία μας επειδή είναι ο μοναδικός τρόπος για να κατανοήσουμε τους κανονισμούς. Για εμάς δεν υπήρχε αμφιβολία στο ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μονοθέσιο του 2013 ή και το προπέρσινο για οποιαδήποτε δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Από την άλλη, αν αυτό που έκανε η Mercedes είναι πιθανό, τότε εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα το κάνουμε, γιατί η Ferrari πάντα ήταν πολύ πιεστική στο θέμα των δοκιμών κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτός είναι και ο λόγος που κάναμε τη διαμαρτυρία», ήταν τα λόγια του αφεντικού της σκουντερία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x