Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

H βροχή, η ισοπαλία ...και το θρίλερ Ολυμπιακού για τρείς!

Το αποψινό παιχνίδι Μπενφίκα-Ολυμπιακού είχε μπόλικο τηλεοπτικό άγχος, προβλήματα λόγω της καταιγίδας και κατέληξε σε θρίλερ (ενόψει) για τρία κανάλια.

Απ' τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ξεκίνησε το πρόβλημα με το πως θα γίνει η τηλεοπτική μετάδοση της Δημοσιας Τηλεόρασης. Με ή χωρίς απεστελμένους. Με περιγραφή απ' το γήπεδο ή απ' το στούντιο. Το άγχος ...έφτασε μέχρι και στην Βουλή όπου ψηφιζόταν χθες βράδυ (22/10) η επίμαχη τροπολογία, για την ανανέωση των συμβάσεων που έληξαν το περασμένο Σάββατο στην ΔΤ.

Οι δύο δημοσιογράφοι της Δ. Τ. είχαν πάει στην Πορτογαλία (όπως γράψαμε) από την Δευτέρα το πρωί. Το θέμα, όπως αναμενόταν, λύθηκε και την ...σκυτάλη πήρε ο καιρός.

Οι «καρέκλες» που έπεφταν στην Λισσαβώνα (η έντονη βροχόπτωση) δεν προκάλεσε προβλήματα μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην τηλεοπτική μετάδοση που διακοπτόταν συχνά-πυκνά και αυτή ...μετατραπόταν σε ραδιοφωνική.

Ο Ολυμπιακός πήγαινε για δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη, η Μπενφίκα ισοφάρισε στο τέλος και προέκυψε, για τις τρείς αγωνιστικές που απομένουν στη φάση των ομίλων θρίλερ, το οποίο αφορά τρία κανάλια.

Τη Nova, την Δημόσια Τηλεόραση και τον ΑΝΤ1 που πάντα καιροφυλαχτεί, παρακολουθεί την πορεία των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μήπως στα νοκ-άουτ του Europa League προκύψει κάτι περισσότερο απ' αυτό που ήδη έχει.

Και βέβαια η Nova και η ΔΤ θα ήθελαν να έχουν τον Ολυμπιακό (τουλάχιστον) στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αν και το συνδρομητικό θα μείνει ...βολευμένο ακόμα και αν ο Ολυμπιακός πήγαινε στο Europa, με δεδομένο ότι εκεί θα συνέχιζε να υπάρχει και ΠΑΟΚ. Με δύο ελληνικές ομάδες, τη μία μετάδοση παίρνει ο ΑΝΤ1 και την άλλη η Nova. Τώρα όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League τα δείχνει ο ΑΝΤ1.

Τα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, με Μπενφίκα και Άντερλεχτ θα τα δείξει η Nova και το εκτός με Παρί η ΔΤ, με τους ανθρώπους του συνδρομητικού να μπορούν να λένε ότι θα μεταδώσουν τις αναμετρήσεις, οι οποίες θα είναι καθοριστικές, για το φετινό ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών.

Σε κάθε περίπτωση, το τηλεοπτικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x