Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

H ...μετά Μουντιάλ εποχή στη ΝΕΡΙΤ!

Ο τελικός του Μουντιάλ θα σημάνει και την ολοκήρωση μίας διοργάνωσης που κράτησε τη ΝΕΡΙΤ «στον αφρό» για ένα μήνα. Η (λεγόμενη) «επόμενη μέρα» θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον στην δημόσια τηλεόραση.

Υπάρχουν ...μέτωπα (για τα ...προσεχώς στον αθλητικό τομέα) που μένουν ανοιχτά ή εν πάση περιπτώσει υπό διερεύνηση για τα προσεχώς της ΝΕΡΙΤ που αξιοποίησε κατά τον καλύτερο τρόπο το Μουντιάλ με δεδομένα τα μέσα που υπήρχαν και τα (αντίστοιχα) οικονομικά περιθώρια, τα οποία ήταν περιορισμένα. Όπως η στήλη είχε επισημάνει μετά την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων ο τρόπος που λειτούργησε η ΝΕΡΙΤ ήταν λίαν αξιοπρεπής και ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν οι παραγωγές των περισσότερων εκπομπών. Σε μία διοργάνωση που, έστω ως ένα σημείο της είχε μέσα την Εθνική ομάδα.

Αναφερθήκαμε στην αρχή στα προσεχώς της ΝΕΡΙΤ. Ο διαγωνισμός της άλλης τριετίας (2015-18) στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα ελεύθερα δικαιώματα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016, η τελική φάση του Euro 2016 (το Μουντιάλ 2014 μήπως ήταν η τελευταία τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης που έδειξε η ελεύθερης εμβέλειας τηλεόραση;), η Ευρωλίγκα και η Α1 μπάσκετ (τα εντός Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού), το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x