Γενικά

In Saras we trust (video)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγάλη του καριέρα ως παίκτης και το www.sportfm.gr κάνει την ιστορική αναδρομή των κατορθωμάτων του στα παρκέ της Ευρώπης και του ΝΒΑ.

Η 29η Ιουλίου, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη των απανταχού φίλων του μπάσκετ ανά τον πλανήτη. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να… αφαιρέσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα τη λάμψη και την αίγλη του. Επέλεξε στα 38 του πλέον να ασχοληθεί με την προπονητική, έπειτα από 16 χρόνια επαγγελματικής καριέρας και 23 τίτλους, όπου ο Λιθουανός άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του και μας έδωσε… τροφή αναμνήσεων για χρόνια.

Ο «Σάρας», που τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τέσσερα χρόνια, σε ένα αξέχαστο πέρασμα από την Ελλάδα, απολαμβάνει πλέον τίτλου, αναγνώριση και δόξα. Θα επιχειρήσει να συνεχίσει στον ίδιο λαμπρό δρόμο και ως προπονητής. Με τις γνώσεις και την εξυπνάδα που διαθέτει, έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει. Το www.sport-fm.gr και ο Νίκος Ζέρβας, ετοίμασε με στοιχεία και εικόνα ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον μεγάλο αυτό μπασκετμπολίστα.

Δείτε το αφιέρωμα στη web-TV του www.sportfm.gr:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x