Επικαιρότητα

Independent: «Ο Χιου Χέφνερ κουφάθηκε από το πολύ Βιάγκρα, αλλά προτιμούσε το σεξ από την ακοή του»!

Ο θρυλικός ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 91 ετών, ήταν γνωστό πως έπαιρνε τα Βιάγκρα σαν καραμέλες για να διατηρεί δραστήρια τη σεξουαλική του ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, τα συγκεκριμένα χάπια που έχουν συνδεθεί από μελέτες με την αιφνίδια αισθητηριακή απώλεια ακοής (SSHL) τον είχαν αφήσει εντελώς κωφό!

Σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πέρυσι στη Sun μαζί με τις δίδυμες ερωμένες του, Καρίσα και Κριστίνα Σάνον, διαπιστώθηκε ότι φορούσε ακουστικό βαρηκοΐας και ήταν απολύτως κωφός στο ένα αυτί.

«Μπορούμε να καθόμαστε δίπλα του και να μιλάμε χωρίς εκείνος να έχει ιδέα για το τι λέμε. Πρέπει να πλησιάσετε το “καλό” αυτί του για να σας καταλάβει. Πάντως, να ξέρετε ότι μας είπε ότι προτιμά να κάνει σεξ από το να έχει την ακοή του», δήλωνε τότε στη Sun το «κουνελάκι» Καρίσα.

Η Independent συνδέει άμεσα την απώλεια της ακοής του Χέφνερ με την υπερκατανάλωση Βιάγκρα. Και αναφέρεται σε μία μελέτη που είχε δημοσιεύσει το 2011 ο Δημόσιος Οργανισμός Υγείας της Μ. Βρετανίας, σύμφωνα με την οποία «η πάθηση SSHL είναι μία σπάνια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που προκαλείται από βλάβες στις εσωτερικές δομές του αυτιού.

Κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη απώλεια ακοής. Διαπιστώθηκαν 47 περιπτώσεις απώλειας ακοής που σχετίζονται με τη λήψη φαρμάκων αυτής της κατηγορίας. Τα 2/3 αυτών των περιπτώσεων εμφανίστηκαν εντός 24ώρου από τη λήψη του φαρμάκου»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x