Οι λίστες του 2011

Ένας χρόνος αναζητήσεων σε περίπου τρία λεπτά! (video)

Το δικό τους τρόπο να αποχαιρετήσουν το έτος που φεύγει αλλά και παράλληλα να κάνουν την ανασκόπησή του βρήκαν οι υπεύθυνοι της Google. Ένας χρόνος, 365 ημέρες, δισεκατομμυρίων αναζητήσεων στο διαδίκτυο και στη Google χρησιμοποίησαν τα στατιστικά από όσες έγιναν στο διάστημα του 2011 και μας τις παρουσίασαν σε ένα βίντεο 2 λεπτών και 52 δευτερολέπτων.

Το δικό τους τρόπο να αποχαιρετήσουν το έτος που φεύγει αλλά και παράλληλα να κάνουν την ανασκόπησή του βρήκαν οι υπεύθυνοι της Google.

Ένας χρόνος, 365 ημέρες, δισεκατομμυρίων αναζητήσεων στο διαδίκτυο και στη Google χρησιμοποίησαν τα στατιστικά από όσες έγιναν στο διάστημα του 2011 και μας τις παρουσίασαν σε ένα βίντεο 2 λεπτών και 52 δευτερολέπτων.

Περιεκτικό, με τις σημαντικότερες ειδήσεις της χρονιάς… Από τον καταστροφικό σεισμό, το τσουνάμι και την έκρηξη σε πυρηνικό εργοστάσιο στην Ιαπωνία. Τις αναταραχές σε Λιβύη, Αίγυπτο και Τυνησία, μέχρι και τις διαδηλώσεις στην Ελλάδα και στο Σύνταγμα με τους «Αγανακτισμένους» .

Τους θανάτους, του Steve Jobs, της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και της Amy Winehouse, μαζί με αυτόν του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος ακολουθήθηκε από την ανακοίνωση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον Μπαράκ Ομπάμα…

Φωτογραφίες από τις συναντήσεις των αμερικανών στρατιωτών με τους συγγενείς τους, μετά από την αποχώρηση των στρατευμάτων από το Ιράκ. Την συγκινητική ιστορία του πιστού σκύλου που βρέθηκε στην κηδεία του αφεντικού του, καθισμένος κάτω από το φέρετρο του…

Απολαύστε ένα εκπληκτικό βίντεο με όλα όσα θα θυμόμαστε από το 2011!



Εδώ δείτε τη σχετική ιστοσελίδα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x