Gossip

Άνια Τέιλορ-Τζόι: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στη Βενετία

Το ζευγάρι -που έχει ένα μικρό αγοράκι- είχε δει διάφορες αίθουσες γάμου στη Βενετία αρκετούς μήνες πριν.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το Γκαμπί της Βασίλισσας», Άνια Τέιλορ-Τζόι, «ενώθηκε» με τα δεσμά του γάμου με τον μουσικό Μάλκολμ ΜακΡέι σε μια πολυτελή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Βενετία, με πλήθος καλεσμένων.

Η 27χρονη ηθοποιός, η οποία έχει παίξει, επίσης, στις ταινίες «Peaky Blinders» και «Last Night In Soho», παντρεύτηκε μπροστά σε 150 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η Κάρα Ντελεβίν και η Τζούλια Γκάρνερ, και επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ φόρεμα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ξανθιά καλλονή στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου σε κατάσταση προετοιμασίας, καθώς φορούσε μια λευκή μεταξωτή ρόμπα και έπινε καφέ, ενώ ήταν αμακιγιάριστη, πριν από τη μεταμόρφωσή της σε… κύκνο.

Το αντισυμβατικό της φόρεμα ήταν σε σχήμα πριγκίπισσας, σε μπεζ απόχρωση με κεντήματα και διακοσμητικά στοιχεία, με εικόνες πουλιών και λουλουδιών σε όλο το μπούστο, ενώ φορούσε ένα φωτεινό λευκό πέπλο.

Το ζευγάρι -που έχει ένα μικρό αγοράκι- είχε δει διάφορες αίθουσες γάμου στη Βενετία αρκετούς μήνες πριν, συμπεριλαμβανομένου του Palazzo Pisani-Moretta, ενός παλατιού του 15ου αιώνα, και της Scuola Grande San Giovanni Evangelista di Venezia, μιας εκκλησίας του 14ου αιώνα.

Οι δυο τους είναι μαζί από τον Μάιο του 2021 και όπως έγινε γνωστό ανέθεσαν στην εταιρεία «The Wedding Boutique Italy» να οργανώσει τον γάμο τους. Οι διοργανωτές πολυτελών εκδηλώσεων φιλοξενούν γάμους που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων επίσης της ακτής Αμάλφι, της Τοσκάνης, της Σικελίας και της λίμνης Κόμο, σε ειδυλλιακούς προορισμούς, όπως ρομαντικά κάστρα και ρουστίκ αγροικίες. Η διάσημη ηθοποιός κρατάει χαμηλούς τόνους για την προσωπική της ζωή. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια υγιή σχέση, παρά το γεγονός ότι ζουν στις αντίθετες πλευρές του Ατλαντικού, με την Anya να έχει ως έδρα της το Λονδίνο, ενώ ο Malcolm, ο οποίος επίσης παίζει, καθώς είναι και μέλος ενός συγκροτήματος, ζει στις ΗΠΑ.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x