Ψυχαγωγία

Μάχη και Νίκος Φλωρινιώτης: Πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας – Αυτό θα ήθελε και ο ίδιος

Ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, επισήμανε ότι ο πατέρας του είχε αδικηθεί και «πολεμηθεί» πολύ στη δουλειά του

Η σύζυγος και ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, που «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας πριν από λίγες ημέρες, μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.

Συγκινημένος ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι αυτό τον ξαφνικό χαμό του δεν τον περίμενε κανείς. «Ήταν μια χαρά ο πατέρας μου. Μάλιστα, είχε μπει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε τις αναρτήσεις του… Και ξαφνικά σηκώθηκε από το κρεβάτι και έπαθε ανακοπή. Τον βρήκαν στο δωμάτιο πεσμένο. Είχε σηκωθεί για να πάει στην τουαλέτα και οι γιατροί μας είπαν ότι ήταν ανακοπή», ανέφερε στην εκπομπή συντετριμμένος ο γιος του.



Από την πλευρά της η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη, είπε ότι «ο Γιάννης δεν άκουγε. Δεν ήταν κανείς στο δωμάτιο και σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Το οξυγόνο του ήταν πολύ χαμηλό». «Ο πατέρας μου δεν πίστευε πως θα πεθάνει. Μας έλεγε: ‘’εγώ θα ζήσω χρόνια’’», συμπλήρωσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Αποστομωτική ήταν και η απάντηση της συζύγου του σε όσους ανέφεραν ότι ζούσαν χωριστά εδώ και πολύ καιρό. «Μπορεί με τον Γιάννη να ήμουν χώρια, αλλά ήμουν μαζί του μια ζωή. Ανήλικη είχα παντρευτεί τον Γιάννη, φανταστείτε ότι οι γονείς μου είχαν υπογράψει. Εάν είχα ξαναπαντρευτεί πάλι τον Γιάννη θα διάλεγα, γιατί μου χάρισε 3 υπέροχα παιδιά», είπε με συγκίνηση.

Τέλος, ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης επισήμανε ότι ο πατέρας του είχε αδικηθεί και «πολεμηθεί» πολύ στη δουλειά του. «Αν ξαναγεννιόμουν πάλι τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας, γιατί αυτό θα ήθελε και ο ίδιος. Να μας βλέπει ότι είμαστε καλά», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x