Μοτοσικλέτα

Nέα BMW K 1600 GT

Οι 6-κύλινδροι κινητήρες σε σειρά, αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ιστορίας των αυτοκινήτων BMW και της ταυτότητας της μάρκας για πάνω από 80 χρόνια.

Οι 6-κύλινδροι κινητήρες σε σειρά, αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ιστορίας των αυτοκινήτων BMW και της ταυτότητας της μάρκας για πάνω από 80 χρόνια. Με το λανσάρισμα των K 1600 GT και GTL το 2010, η BMW Motorrad όχι μόνο κατάφερε να μεταφέρει με επιτυχία αυτή την παράδοση στον κόσμο των μοτοσικλετών αλλά και να καθιερώσει στην αγορά τον ελαφρύτερο και πιο συμπαγή σε σειρά 6-κύλινδρο κινητήρα για μοτοσικλέτες πάνω από 1000 κυβ. εκ.

Η εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και οι υψηλές επιδόσεις από 160 ίππους και 175 Nm ροπής συνδυάστηκαν με πολυτέλεια, άνεση, άριστη προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες και ένα επίπεδο δυναμικής συμπεριφοράς, απαράμιλλο στην κατηγορία. Με τη νέα K 1600 GT, η BMW Motorrad προάγει τη φιλοσοφία της 6-κύλινδρης μοτοσικλέτας τουρισμού υψηλών επιδόσεων - πιο προηγμένη, δυναμική και άνετη - χωρίς μεταβολές στις επιδόσεις που πληρούν τις απαιτήσεις της κατηγορίας εκπομπών ρύπων EU4...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x