Μουσική

O Joker κάνει απόβαση στην Ελλάδα

Λίγους μήνες πριν το πολύ-αναμενόμενο Suicide Squad, στο οποίο πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Τζόκερ, ο Τζάρεντ Λίτο έρχεται στην Ελλάδα με τους Thirty Seconds to Mars.

Στις 30 Σεπτεμβρίου οι Thirty Seconds to Mars θα ανέβουν στη σκηνή του Terra Vibe για μία και μοναδική εμφάνιση.

Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς φυσικά δεν θα είναι άλλο από τον Τζάρεντ Λίτο. Τον 43χρονο τραγουδιστή της μπάντας και έναν από τους μεγαλύτερους σταρ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Και ίσως να είναι και η τελευταία φορά που θα τους δούμε (τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια) αφού η κινηματογραφική του καριέρα αναμένεται να περάσει νέα επίπεδα το 2016.

Ο Τζάρεντ Λίτο, θα είναι ο νέος Joker προσπαθώντας να γεμίσει τα παπούτσια του μακαρίτη Χιθ Λέτζερ, στο πολύ-αναμενόμενο Suicide Squad.



Γνωστός για τις μεταμορφώσεις του από ταινία σε ταινία ο Λίτο έκανε το μπαμ το 2000 με τον πρωταγωνιστικότ ου ρόλο στο Ρεκβιεμ για ένα όνειρο του Ντάρεν Αρονόφσκι ενώ μόλις πέρυσι πήρε το όσκαρ β΄ ανδρικού ρόλου για το Dallas Byer’s Club.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν όμως, ξεκίνησε και στην πορεία έδωσε πρωτεύοντα ρόλο στους Thirty Seconds to Mars. Το συγκρότημα που έφτιαξε με τον αδελφό του, Σάνον και αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ροκ γκρουπ που κυκλοφορούν.

Με τέσσερα άλμπουμ το ενεργητικό τους, πωλήσεις που μετριούνται σε εκατομμύρια, δεκάδες βραβεία και με διάθεση να οργώνουν τον πλανήτη για συναυλίες, οι Thirty Seconds to Mars έχουν φτάσει πλέον σε άλλα επίπεδα, παρά το γεγονός ότι το εξαιρετικό ντεμπούτο τους πέρασε σχεδόν απαρατήρητο.

Το μεγάλο μπαμ ήρθε το 2005 με το A Beautiful Lie, ένα άλμπουμ με ασταμάτητο airplay στα αμερικανικά ραδιόφωνα που τους έβαλε στην μεγάλη κατηγορία. Και από τότε δεν κοίταξαν ποτέ πίσω.



Το 2009 με το This is War έβαλαν περισσότερα ηλεκτρονικά στοιχεία στον ήχο τους και άνοιξαν την πόρτα σε ένα ακόμα περισσότερο mainstream κοινό, καταγράφοντας επιτυχία παρόμοια με αυτή του προηγούμενου άλμπουμ τους.



Η τελευταία δουλειά τους για την οποία περιοδεύουν μέχρι και σήμερα κυκλοφόρησε το 2013 και είχε τίτλο Love, Lust, Faith and Dreams. Η παρέα του Τζάρεντ Λίτο εξερεύνησε ακόμα περισσότερο τον ηλεκτρονικό ήχο βάζοντας στην άκρη την πιο ροκ χροιά τους.



Μια ροκ χροιά που παραμένει βέβαια αναλλοίωτη στις ζωντανές τους εμφανίσεις. Στις 30 του μήνα λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε ζωντανά και μεταξύ μας τώρα δεν είναι πολλές φορές που ένας σταρ τέτοιου μεγέθους έρχεται στη χώρα μας λίγο πριν την κυκλοφορία ενός από τα μεγαλύτερα blockbuster.

Αλλά στην περίπτωση των Thirty Seconds to Mars η μουσική δεν παίζει ρόλο κομπάρσου στην εμφάνιση του Λίτο. Η μουσική είναι πρωταγωνιστής και στιγμές σαν αυτή θα δονήσουν τη Μαλακάσα…



Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 39 €
Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 60 €
Τιμή Ταμείου : 42 €
Σημεία Προπώλησης :Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366, Αθήνα
Musicland, Μητροπόλεως 102 τηλ. 2310264880
Hard Rock Cafe, Ανδριανού 52, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3245170

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x