Δελτία Τύπου

Rooney-Lebron: Αποτελέσματα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE (video)

Είστε ένα βήμα πριν τη μεγάλη απόφαση αλλά ακόμη διστάζετε;

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics, δείχνει πραγματικά αποτελέσματα πελατών πριν και μετά την εμφύτευση μαλλιών.

Advertorial

Μήπως έχετε αραίωση μαλλιών που εξελίσσεται; Μεγάλοι αθλητές άνοιξαν το δρόμο για να εδραιωθεί η μεταμόσχευση μαλλιών FUE, από τον Γουέιν Ρούνεϊ που έχει υποβληθεί στη διαδικασία πάνω από μία φορά, μέχρι τον θρυλικό Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Λεμπρόν και ο Ρούνεϊ δεν είναι οι μόνοι αστέρες που έχουν αποκτήσει ξανά μαλλιά και αυτοπεποίθηση με τη μέθοδο FUE. Για παράδειγμα ο Τζέιμς Μακφάντεν και ο Γουές Βέλκερ, ο οποίος δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεται κανείς αμήχανος με τη μεταμόσχευση μαλλιών. «Αν θες να αποκτήσεις μαλλιά, αποφάσισε να το κάνεις»!

inner

Οι περισσότεροι αναρωτιούνται ποιο είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας λόγω της πληθώρας αφύσικων και φτωχών, ως προς την πυκνότητα, αποτελεσμάτων. Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός, επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics με έδρα την Αθήνα επισημαίνει:

«Ο αριθμός των ανθρώπων που αποφασίζουν να κάνουν την επέμβαση αυξάνεται διαρκώς, με έμφαση σε νεαρές ηλικίες 20-35 ετών. Αυτό ισχύει επειδή η μεταμόσχευση μαλλιών σήμερα είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που γίνεται ανώδυνα -με χρήση τοπικής αναισθησίας- και αναίμακτα. Το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό γιατί δεν υπάρχουν σημάδια και ουλές μετεπεμβατικά, χάρη στη μέθοδο FUE που εφαρμόζουμε. Τα ποσοστά επαναφύτρωσης είναι γύρω στο 98%».

Δείτε αποτελέσματα από την μεταμόσχευση μαλλιών με την FUE


Πώς γίνεται

Για να πάρετε μια ιδέα για το πώς γίνεται η συγκεκριμένη μέθοδος που θεωρείται αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική, ο ειδικός ακολουθεί τα παρακάτω βήματα: Αρχικά εκτιμά το πρόβλημα τόσο με κλινική εξέταση όσο και με τη χρήση ειδικού συστήματος (Follysis) που μετρά την πυκνότητα της τριχοφυΐας και εκτιμά την εξέλιξη της τριχόπτωσης. Εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών η επέμβαση ξεκινά με εφαρμογή τοπικής αναισθησίας στην περιοχή από όπου ο γιατρός θα λάβει τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα.



«Επιλέγουμε μια γερή δότρια περιοχή που βρίσκεται σχεδόν πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αν όμως η περιοχή αυτή είναι φτωχή μπορούμε να πάρουμε τριχοθυλάκια από τα γένια, το στέρνο, ακόμα και την πλάτη» εξηγεί ο Δρ Βεκρής.

Το επόμενο βήμα είναι τα τριχοθυλάκια αυτά να εμφυτευτούν ένα προς ένα, όπως γίνεται στην FUE, εκεί όπου έχετε αραίωση, πάλι με τοπική αναισθησία. Το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο μετά από 1 χρόνο.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x