Media

Media: Επιστροφή στα ελληνικά γήπεδα με Superleague και Football League

Επιστροφή στη δράση στη Superleague με τη διεξαγωγή της 1ης (!) αγωνιστικής. Ενημερωθείτε αναλυτικά για το σημερινό πρόγραμμα μέσω της στήλης media.

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές της Superleague, που επιστρέφουν στην δράση με την διεξαγωγή της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής! Ναι καλά διαβάσατε, σήμερα θα διεξαχθεί η μία από τις τρεις αγωνιστικές που είχαν αναβληθεί. Η πρώτη σέντρα για το 2017 στο ελληνικό πρωτάθλημα θα δοθεί στο Καυταντζόγλειο στις 17.15 στον αγώνα Ηρακλής-Ξάνθη (Novasports2HD) και ακολουθείς στις 19.30 η εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό (Novasports1HD).

Στις επάλξεις και οι αθλητές της Football League. Στις 15.00, η Καλλιθέα υποδέχεται τον Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, με την ΕΡΤ3 να μεταδίδει ζωντανά από το «Ελ Πάσο» τον αγώνα. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη όλων των αγώνων.

Για το βήμα πρόκρισης ο Άρης στο Champions League
Την τουρκική Μπάνβιτ αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 19.00 ο Άρης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports3HD.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο πρώτο Pick & Roll του 2017
Η σημερινή εκπομπή «Pick & Roll» που θα προβληθεί στις 20.00 από το COSMOTE SPORT 4HD ξεκινά το 2017 με καλεσμένο τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο πρώτος Έλληνας προπονητής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα ξεναγεί τους τηλεθεατές στο “Παλαού Μπλαουγκράνα” και αποκαλύπτει ανέκδοτες ιστορίες της έως τώρα θητείας του. Παράλληλα, μιλά για την αγάπη που έχουν οι Καταλανοί προς τους Έλληνες, μαζί με άλλες εμπειρίες που του έχουν προσφέρει οι πρώτοι μήνες διαμονής του στη Βαρκελώνη.

Λας Πάλμας - Ατλέτικο Μαδρίτης στην ΕΡΤ2
Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας ξεκινούν απόψε με την ΕΡΤ2 να καλύπτει την αναμέτρηση Λας Πάλμας - Ατλέτικο Μαδρίτης. Σέντρα στις 22.15.

Η Σία Κοσιώνη σταματάει το ραδιόφωνο λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων
Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η Σία Κοσιώνη ανακοίνωσε ότι σταματάει το ραδιόφωνο λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή δημοσιογράφος παρουσίαζε το κεντρικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100.3 καθημερινά 14.00-15.00 τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Πρεμιέρα: Η «Η Άννα των Αγρών»
Με τη νέα βραβευμένη με EMMY δραματική οικογενειακή σειρά «Η Άννα των Αγρών» παραγωγής Καναδά 1985 ενισχύει το πρόγραμμά της η ΕΡΤ2 από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και κάθε μέρα στις 16.00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x