Media

Media: Φουλ δράση σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ

Κύπελλο Ελλάδος, Basketball Champions League, αλλά και όχι μόνο. Ενημερωθείτε μέσω της στήλης media για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας.

Mε μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η 3η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις 15.00, θα δοθεί η σέντρα στα δύο παιχνίδια του 7ου ομίλου με τις τέσσερις ομάδες να είναι ισόβαθμες με τρεις βαθμούς. Πανθρακικός-Ατρόμητος (Cosmote Sport 1HD) και Καλλιθέα –Παναιτωλικός (Cosmote Sport 2HD) τα ζευγάρια που διεκδικούν τα δύο εισιτήρια. Την ίδια ώρα και το Χανιά-Πλατανιάς (Cosmote Sport 3HD) από τον όμιλο του Ολυμπιακού που παίζει αύριο με την Σπάρτη (15.00,Cosmote Sport 1HD).

Στις 17.15, η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ (Cosmote Sport 1HD) και η Αναγέννηση Καρδίτσας την Κέρκυρα (Cosmote Sport 3HD). Η αγωνιστική δράση της ημέρας ολοκληρώνεται στις 19.30 με τους αγώνες Τρίκαλα- Λάρισα (Cosmote Sport 3HD) και Πανελευσινιακός –ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 1HD). Αύριο θα σφραγιστούν και τα υπόλοιπα εισιτήρια που οδηγούν στην επόμενη φάση με τους αγώνες Πανσερραϊκός – Πανιώνιος (15:00, Cosmote Sport 3HD), ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΣ Γιάννινα (17:00, Cosmote Sport 2HD), Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός(19:30, Cosmote Sport 3HD) και ΟΦΗ - Ηρακλής (19:30,Cosmote Sport 1HD). Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ουσάκ Σπορτίφ – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Σαρλερουά
Μετά το νικηφόρο πέρασμα του Άρη από τη Δανία, θετικό πρόσημο θέλουν και οι «δικέφαλοι» στη Basketball Champions League. Στις 19.00, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τουρκική Ουσάκ Σπορτίφ (ΕΡΤ3 ,Novasports3HD) και στις 21:00 η ΑΕΚ υποδέχεται την βελγική Σαρλερουά (Novasports2HD) για την 9η αγωνιστική. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Φουλ δράση στη Volley League
Με την εμβόλιμη 9η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Volley League. Στις 14 .30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή σε ένα ματς χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αλλά με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στις 20:30 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Κηφισιά με την αναμέτρηση να καλύπτεται τηλεοπτικά από το Novasports4HD.

Η κάλυψη των αγώνων της Premier League
Παράλληλα, συνεχίζεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League με το Cosmote Sport 1 HD) να μεταδίδει το Μίντλεσμπρο – Λίβερπουλ (21:45), το Cosmote Sport 5 HD το Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ(22:00) και τέλος το Cosmote Sport 2 HD το Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(22:00).

Ο Σπύρος Γιαννιώτης στο «Sports.Doc»
Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Σπύρος Γιαννιώτης, θα βρεθεί καλεσμένος
της εκπομπής «Sports. Doc» με τον Βαγγέλη Ιωάννου που θα προβληθεί απόψε στις 22.15 στην ΕΡΤ1.

«Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός» στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Ο μαραθώνιος της Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο στις 20.00 τη Ζαλγκίρις. Ραδιοφωνική μετάδοση του ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον απεσταλμένο του σταθμού Νίκο Ζέρβα και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Euroleague Show», θα βρεθεί καλεσμένος ο προπονητής Νίκος Λινάρδος αλλά και ο Λευτέρης Σούμποτιτς μέσω Skype από τον Λίβανο. Για την ίδια διοργάνωση αύριο θα διεξαχθούν και οι εξής αναμετρήσεις: Ούνιξ Καζάν – Μπασκόνια (18:00,Novasports2HD), Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης (19:00, Novasports3HD), Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ (21:00, Novasports2HD) και Μπάμπεργκ – Αναντόλου Εφές (21:45,Novasports1HD).

«The Voice» απόψε στον ΣΚΑΪ
Με 15 νέες φωνές συνεχίζονται τα blind auditions για το «The Voice of Greece». Στο ένατο επεισόδιο οι τέσσερις coaches Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά θα ακούσουν και θα διεκδικήσουν τους καλύτερους για την ομάδα τους. Απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ.

Οι αποψινοί καλεσμένοι στο «The2night Show»
Η Σμαράγδα Καρύδη, η Νάνσυ Αλεξιάδη, η σοπράνο Κάτια Πάσχου με σύνδεση Skype, ο Σωτήρης Γεωργούντζος είναι μεταξύ άλλων οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The2night Show» (23.15, ΑΝΤ1).

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x