Media

Media: Φουλ δράση στη Euroleague, το Super Cup Ιταλίας και το Ρεβεγιόν στην TV

Με στόχο την 5η εκτός έδρας νίκη του που θα τον κρατήσει στα πολύ υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπάμπεργκ του Ζήση απόψε στις 21:00.

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
Με στόχο την 5η εκτός έδρας νίκη του που θα τον κρατήσει στα πολύ υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπάμπεργκ του Ζήση απόψε στις 21:00. Περιγράφει από τη Γερμανία για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports2HD. Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στις 19:00 Γαλατασαράι – Αναντόλου Εφές (Novasports5HD) και στις 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports4HD).

Αύριο στις 21:15, η σκυτάλη περνά στον Παναθηναϊκό. Μετά το θριαμβευτικό διπλό στο Μιλάνο οι παίκτες του Πασκουάλ φιλοξενούν την Μπασκόνια και θέλουν να τη νικήσουν για να πάρουν τη θέση της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Μεταδίδουν από το Κλειστό του ΟΑΚΑ οι Δημήτρης Κοντός και Βάιος Τσούτσικας, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2.
Οι μεταδόσεις στις υπόλοιπες αυριανές αναμετρήσεις: Στις 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενερμπαχτσέ (Novasports2HD), στις 19:45 Νταρουσάφακα – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ (Novasports3HD) και στις 22:00 Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο (Novasports3ΗD).


Φουλ δράση στη Football League
Mε τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο δύο αναμετρήσεις θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Στις 15.00 η Λαμία υποδέχεται την Καλλιθέα και στις 17.00 ο Άρης φιλοξενεί τα Χανιά, με τους δύο αγώνες να καλύπτονται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός για τη Volley League
Από το Novasports3HD στις 19.00 θα καλυφθεί τηλεοπτικά ο αγώνας ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός για την 11η αγωνιστική της Volley League σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ποδοσφαιρική δράση σε Serie A
Έξι παιχνίδια για την εμβόλιμη 18η αγωνιστική της Serie A Ιταλίας διεξάγονται απόψε με κοινή ώρα έναρξης στις 21.45. Πιο αναλυτικά: Ρόμα –Κίεβο (COSMOTE SPORT 2 HD), Παλέρμο-Πεσκάρα (COSMOTE SPORT 8 HD), Κάλιαρι-Σασουόλο (COSMOTE SPORT 7 HD), Τορίνο-Τζένοα (COSMOTE SPORT 6 HD) και Φιορεντίνα –Νάπολι (COSMOTE SPORT 1 HD).

Υψηλή τηλεθέαση το «Voice»
Μονοπώλησε γι’ άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών η χθεσινή ενδέκατη blind audition του «The Voice of Greece», σημειώνοντας και πάλι ρεκόρ τηλεθέασης με 36,1% στο σύνολο που μεταφράζεται σε 1.280.376 τηλεθεατές. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστικότερη με 12 νέες φωνές απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ.

Κυκλοφόρησαν «Τα Νέα» και το «Έθνος»
Κανονικά κυκλοφόρησαν σήμερα στα περίπτερα «Τα Νέα» και το «Έθνος» καθώς καταβλήθηκε το Δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και ανεστάλη η απεργία τόσο στον ΔΟΛ όσο και στον Πήγασο.

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The2night Show»
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής χειροπάλης Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο Μάγος Σανκάρα θα βρεθούν απόψε καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The2night Show» (23.15, ΑΝΤ1).

Super Cup Ιταλίας
Αύριο θα διεξαχθεί το Super Cup Ιταλίας, ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μίλαν και θα καλυφθεί τηλεοπτικά στις 18:30 από το Novasports 2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Ρεβεγιόν στην TV
Προγράμματα για όλα τα γούστα ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν τα κανάλια για το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Πιο αναλυτικά:
Στις 21.00 το Star έχει προγραμματίσει την νεανική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Το πολικό εξπρές» και στις 23.00 την οικογενειακή κωμωδία «Ένας μπαμπάς μα τι μπαμπάς» με τους Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Ρίτα Γουίλσον.
Το Mega στις 21.00 θα δείξει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Τα στρουμφάκια: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα» και στις 21.30 την μεταγλωττισμένη παιδική ταινία «Ο γιος του Αϊ Βασίλη».
Στον Alpha ο Σπύρος Παπαδόπουλος στις 22.00 θα παρουσιάσει ένα ρεβεγιόν πολυσυλλεκτικό με την Πάολα στο επίκεντρο. Μαζί της η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Δάντης, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης κ.α.
Ξένη χριστουγεννιάτικη ταινία έχει προγραμματίσει και ο ΣΚΑΪ στις 22.15 με τίτλο «Είναι όλοι τους καλά» και πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Ντρου Μπάριμορ.
Ο ΑΝΤ1 στις 22.15 θα προβάλλει την ταινία «Συνέβη κάποια Χριστούγεννα» με τους Μπεν Άφλεκ, Τζέιμς Γκαντολφίνι και Κριστίνα Απλγκέιτ και τα μεσάνυχτα θα δείξει μουσικό πρόγραμμα με την Πάολα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.
Στις 23.40 από την ΕΡΤ1 θα προβληθεί η ξένη ταινία «Τα καλύτερα έρχονται» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση.

Πως θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες τα Χριστούγεννα
Λόγω της αργίας των Χριστουγέννων θα υπάρξουν αλλαγές στις κυκλοφορίες των εφημερίδων. Συγκεκριμένα, το Σάββατο παραμονή των Χριστουγέννων θα εκδοθούν όλες οι κυριακάτικες εκδόσεις, ενώ την Κυριακή 25/12 και την Δευτέρα 26/12 δεν θα εκδοθεί καμία εφημερίδα.

Χριστουγεννιάτικο «Happy Traveller»
Σε γιορτινά μέρη της Ελλάδας θα ξεναγήσει τους τηλεθεατές ο Ευτύχης Μπλέτσας στο εορταστικό επεισόδιο του «Happy Traveller» που θα προβληθεί το Σάββατο στις 15.00 στον ΣΚΑΪ. Ξεκινώντας από την Ονειρούπολη της Δράμας, στη συνέχεια ο Ευτύχης μεταβαίνει στα Τρίκαλα και τον Μύλο των Ξωτικών για να καταλήξει στην στολισμένη Θεσσαλονίκη.

Αφιέρωμα στον Μοχάμεντ Άλι από τα κανάλια COSMOTE SPORT
Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μοχάμεντ Άλι, έναν από τους σπουδαιότερους πυγμάχους όλων των εποχών, θα προβάλλει το COSMOTE SPORT 6HD την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, από τις 12 έως τα μεσάνυχτα με back-2-back 10 αγώνες του θρυλικού πυγμάχου, από το 1964 έως το 1975, και στη συνέχεια το ντοκιμαντέρ της ESPN 30 FOR 30, «Muhammad and Larry».

H εμπειρία της μετάδοσης ενός αγώνα στα κανάλια Novasports
Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα «Παιδικά Χωριά SOS», την «Κιβωτό του Κόσμου», την «Πρωτοβουλία για το Παιδί» και το «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού & Νέων Χανίων» φιλοξένησαν τα κανάλια Novasports στα δημοσιογραφικά θεωρεία των αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ απολαμβάνοντας την εμπειρία περιγραφής από την προετοιμασία της μετάδοσης μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x