Media

Media: Η έναρξη της Bundesliga και η δράση του τριημέρου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Η πρώτη σέντρα της Bundesliga γίνεται σήμερα και πλέον έχουμε φουλ δράση σε όλα τα κορυφαία και όχι μόνο ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Ευτυχώς που τα δύο συνδρομητικά κανάλια μας μεταφέρουν εικόνα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και παραμένουμε… σε επαφή με το ποδόσφαιρο μιας και στην Ελλάδα παραμένει άγνωστο το πότε θα αρχίσει η σεζόν.

Σήμερα στις 21.30, ο OTE sport1HD θα καλύψει ζωντανά από το Μόναχο την αναμέτρηση Μπάγερν-Βέρντερ Βρέμης για την 1η αγωνιστική της Bundesliga. Από το Novasports2HD θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια της Μαρσέιγ να πάρει την πρώτη της νίκη στο Σαμπιονά κόντρα στη Λοριάν (21.45), ενώ το OTE sport2HD θα καλύψει το Μπέτις-Ντεπορτίβο λα Κορούνια (21.45) και το OTE sport8HD το Εσπανιόλ-Μάλαγα (23.00).

Δείτε εδώ αναλυτικά το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Σέντρα και στα ντέρμπι
Στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου υπάρχουν αρκετές δυνατές αναμετρήσεις. Η αρχή γίνεται το Σάββατο το μεσημέρι στην Premier League, όπου, στις 14.30, κοντράρονται Τότεναμ και Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Το ματς αυτό θα καλυφθεί από τον OTE sport1HD. Ακολουθεί στις 19.00 από τον OTE sport2HD το Λάτσιο-Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική της Serie A και στις 21.45 το Νάπολι-Μίλαν από τον OTE sport1HD.

Την Κυριακή δεσπόζει το ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο. Σέντρα στις 20.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD.

Από εκεί και πέρα, από τα ματς του Σαββάτου ξεχωρίσαμε τα: Ντόρτμουντ-Μάιντς(16.30,OTE sport2HD),Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σάλκε (16.30,OTE sport3HD),Γουότφορντ-Άρσεναλ (17.00,OTE sport1HD), Ντιζόν – Λιόν(18:00,Novasports 1)

Έιμπαρ-Βαλένθια (19.15 , OTE sport7HD), Χαλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19.30,OTE sport1HD, Εστορίλ – Μπράγκα (20:15,Novasports 1), Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα (21.15, OTE sport2HD, Μαδέιρα – Μπενφίκα (22.30, Novasports 1) και Λεγκανές-Ατλέτικο Μαδρίτης (23.15, OTE sport7HD).

Και από τα ματς της Κυριακής τα: Γουέστ Μπρομ-Μίντλεσμπρο (15.30,OTE sport1HD), Χέρτα Βερολίνου-Φράιμπουργκ (16.30,OTE sport3HD),Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ (18.00,OTE sport1HD), Ίντερ-Παλέρμο, 19.00, OTE sport2HD), Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα (21.15,OTE sport2HD),Κάλιαρι-Ρόμα (21.45,OTE sport1HD), Φιορεντίνα-Κιέβο Βερόνα(21.45, OTE sport3HD) και Βιγιαρεάλ-Σεβίλη (23.15,OTE sport2HD).

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο στις 19.00 τοNovasports 2 θα μεταδώσει την φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ο.Α.Κ.Α..

Από ΕΡΤ2 και το OTE sport5 HD η Formula 1
Στο Βέλγιο διεξάγεται αυτό το τριήμερο το Grand Prix και θα έχει διπλή τηλεοπτική κάλυψη. Την Κυριακή στις 14.45 τόσο η ΕΡΤ2 όσο και ο OTE sport5 HD θα συνδεθούν με την πίστα Σπα Φρανκοσάμπ και θα μεταδώσουν τον αγώνα.

Ανασκόπηση των Ολυμπιακών αγώνων στην ΕΡΤ
Την Κυριακή στις 22:00 θα προβληθεί από την ΕΡΤ1 η ανασκόπηση των Ολυμπιακών αγώνων. Ο Βασίλης Ταλαμάγκας και η Κατερίνα Αναστασοπούλου θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης της χρονιάς, ενώ καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι και οι Ολυμπιονίκες μας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στη Nova
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της γυμναστικής στο αγώνισμα των κρίκων, θα είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής η «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή που θα προβληθεί στις 21.00 στο Novasports1HD και θα μιλήσει για την τεράστια επιτυχία του, για το πώς τα κατάφερε και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί, ενώ θα αναφερθεί και στα επόμενα βήματα του.

Πρεμιέρα για το «Fight Club»
Για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 22.00 έχει προγραμματιστεί το πολυαναμενόμενο come back της εκπομπής «Fight Club» στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Γιάννης Τσαούσης και ο Κώστας Βαϊμάκης επιστρέφουν στο ραδιοφωνικό τους σπίτι και υπόσχονται να τα δώσουν όλα για τον χαβαλέ και όχι μόνο…

Νέα σειρά στο Star
Πρεμιέρα κάνει την Τρίτη 30 Αυγούστου τονέο ψυχολογικό θρίλερ, «Stalker», που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 24:00 στο Star. Η σειρά επικεντρώνεται σε δύο ντεντέκτιβ οι οποίοι εργάζονται στη Μονάδα Διαχείρισης Απειλών στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες. Πρωταγωνιστούν Μάγκι Κιου και Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Epsilon;
Πρόταση για να βρίσκεται στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon τη νέα σεζόν έχει δεχτεί ο Γιάννης Σπαλιάρας όπως ο ίδιος παραδέχεται σε συνέντευξή του και την οποία έχει αποδεχτεί, χωρίς ωστόσο να έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές.

Τηλεοπτικές άδειες
Απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι αιτήσεις για την έκδοση προσωρινής διαταγής αναστολής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες στο οποίο είχαν προσφύγει 7 τηλεοπτικοί σταθμοί (από τους συνολικά 9 διαγωνιζόμενους) για την χορήγηση 4 αδειών πανελλαδικής εμβέλειας. Επομένως, η δημοπρασία θα διεξαχθεί κανονικά στις 30 Αυγούστου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανουτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x