Media

Media: Κύπελλο, Basketball Champions League και εμβόλιμη στην Premier League

Πλούσιο το μενού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ την Τρίτη. Ενημερωθείτε αναλυτικά μέσω της στήλης media.

Τέσσερις αναμετρήσεις που σφραγίζουν και εισιτήρια για την επόμενη φάση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Και τα τέσσερα ματς που έχουν κοινή ώρα έναρξης (15.00) θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια του OTETV. Αναλυτικά οι αγώνες: Αγροτικός Αστέρας -Ξάνθη (Cosmote Sport 3 HD), Άρης -Βέροια (Cosmote Sport 1 HD), Αιγινιακός -Αστέρα Τρίπολης (Cosmote Sport 2 HD) και Κισσαμικός- Λεβαδειακό (Cosmote Sport 7HD). Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη Δανία για το διπλό ο Άρης
Στη Δανία βρίσκεται η αποστολή του Άρη όπου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basketball Champions League αντιμετωπίζει στις 19.30 την Μπάκεν Μπερς. Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports2HD.

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League
Δράση έχουμε και στο αγγλικό πρωτάθλημα με την διεξαγωγή της 16ης εμβόλιμης αγωνιστικής. Στις 21.45 η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Έβερτον (Cosmote Sport 1 HD) εκτός έδρας και έχει την ευκαιρία να πιάσει έστω και προσωρινά την Τσέλσι στην κορυφή.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Συνέντευξη Μαυροκεφαλίδη στο «Pick & Roll»
Με πλούσια και ποικίλη θεματολογία και το σημερινό «Pick & Roll» με τον Βασίλη Σκουντή στο Cosmote Sport 4 HD (20.00).Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, λίγο πριν «πετάξει» για την Κίνα, ο Βαγγέλη Σακελλαρίου, ο Χίντο Τούρκογλου παρελαύνουν από την κάμερα της εκπομπής, ενώ κάνει πρεμιέρα και η νέα στήλη «Ρετρό Ιστορίες».

Ο Σωτήρης Δρίκος καλεσμένος στη Nova
O ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος είναι ο καλεσμένος της εκπομπής «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλο (19.00, Novasports1HD).

«Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ
Την επιστροφή των ηρώων του Νοράτλας στην Κύπρο και τη διαδρομή για το λαθρεμπόριο των τσιγάρων καταγράφουν οι «Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ (23.15).

«Υποψία» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Στις 22.00 το Star θα δείξει τη δραματική ταινία «Υποψία» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Πρωταγωνιστούν Λίαμ Νίσον, Τζουλιάν Μουρ κ.α.

Την Πρωτοχρονιά η πρεμιέρα του 4ου κύκλου της σειράς «Sherlock»
Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου στις 23.00, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα στην Μ. Βρετανία, θα κάνει πρεμιέρα στο Cosmote cinema 4HD o 4ος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς του BBC, «Sherlock». Στους κεντρικούς ρόλους του Σέρλοκ Χολμς και του Τζον Γουάτσον επιστρέφουν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν.

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την εισβολή της Χρυσής Αυγής
Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συντακτών, με αφορμή την εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής σε συζήτηση με θέμα «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα», η οποία διεξαγόταν με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Η ΕΣΗΕΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τη μετάβαση στο Καστελλόριζο και στη Ρω κυβερνητικών βουλευτών, συνοδεία Χρυσαυγιτών, έδωσε την ευκαιρία στη Χρυσή Αυγή να επανεμφανιστεί, ενώ επιρρίπτει ευθύνες και στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ, υπέδειξε ότι πρέπει να προηγηθεί η ουσία μίας σύγκλισης με τη Χρυσή Αυγή.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x