Media

Media: Μάχες εκτός έδρας για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ειδήσεις από τον χώρο των Media.

Με δύο αγώνες πέφτει σήμερα η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο με τους «αιώνιους» να αγωνίζονται εκτός έδρας. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ (15.00 ΟΤΕ SPORT1), ενώ στις 17.15 (ΟΤΕ SPORT 3) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στα Χανιά στο Δημοτικό Γήπεδο των Περιβολίων. Ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Λαμποράλ Κούτσα –Ολυμπιακός στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Απόψε στις 21.30 συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά τον σπουδαίο -εκτός έδρας- αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των 16 της Ευρωλίγκας. Στην περιγραφή της αναμέτρησης από τη Βιτόρια θα είναι ο απεσταλμένος του σταθμού Νίκος Ζέρβας.
Τηλεοπτικά ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 όπου στις 21.00 στην εκπομπή «Euroleague Pre Game Show», καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Νίκος Μπουντούρης. Για τον όμιλο του Ολυμπιακού στις 19:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης που θα μεταδοθεί από το Novasports 1.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Ο βολεϊμπολίστας της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης είναι καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Playball» με την Αλεξάνδρα Αξενίδου, τον Μάνο Ζερβάκη και τον Κώστα Χατζηδημητρίου σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Απόψε στις 19.00 στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι Υπηρέτριες» απόψε στον ο Alpha
Την συγκλονιστική ταινία « Οι Υπηρέτριες» που αφηγείται πραγματικές ιστορίες απάνθρωπης εκμετάλλευσης αφρο-αμερικανίδων γυναικών σε σπίτια πλούσιων λευκών στις αρχές του 1960 θα προβάλλει απόψε στις 21.50 ο Alpha.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο πολυσυζητημένο μυθιστόρημα των τελευταίων χρόνων, που βρέθηκε για πολύ καιρό στη πρώτη θέση της λίστας των τίτλων-φαινομένων των New York Times. Πρωταγωνιστούν Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέσικα Τσάστεϊν, Οκτάβια Σπένσερ και Έμμα Στόουν.

Πρωτιά για το «Καλημέρα Ελλάδα»
Πρώτο σε ποσοστά τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού βρέθηκε το «Καλημέρα Ελλάδα» από την αρχή της σεζόν μέχρι και το τέλος του 2015. Από την αρχή της σεζόν μέχρι και το τέλος του έτους (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2015) κατέκτησε την πρώτη θέση στις ενημερωτικές εκπομπές με μερίδιο 29,2% στο σύνολο του κοινού, και στο 15-44 με 18,8% , ενώ την πρώτη θέση κατέχει και στη ζώνη μετάδοσής της στο σύνολο του κοινού με προβάδισμα 9 μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

“Getaway” σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την περιπέτεια αμερικανικής και βουλγαρικής παραγωγής “Getaway” θα προβάλλει απόψε σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Star στις 21.45. Πρωταγωνιστούν Ίθαν Χοκ, Σελένα Γκόμεζ, Γιον Βόιτ κ.α.

«Από την Πόλη στην Ανατολή»
Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στις 20:00, η Μαρία Εκμεκτσίογλου μας ταξιδεύει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha στην Σαφράμπολου, την πόλη που χαρακτηρίστηκε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, το 1994.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x