Media

Media: Με ντέρμπι «αιωνίων» οι μεταδόσεις της ημέρας

Φουλ δράση και σήμερα με ντέρμπι αιωνίων στο βόλεϊ, Α1 Μπάσκετ Ανδρών, Superleague αλλά και Football League.

Το ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volley League είναι το ματς που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους αγώνες επί ελληνικού εδάφους της Δευτέρας. Στις 21.00, στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός φιλοξενεί τον δεύτερο Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική. Οι «πράσινοι», που είναι στο -2, με νίκη σκαρφαλώνουν στην κορυφή για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports3HD.

Στη Stoiximan.gr Basket League έχει γίνει συνήθεια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να αγωνίζονται Δευτέρα λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Έτσι και σήμερα στις 17:00 τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Ολυμπιακό (Novasports3HD), ενώ στις 19:00 το Λαύριο φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (Novasports2HD).

Στο ποδόσφαιρο, η πρώτη σέντρα της ημέρας θα δοθεί στις 15.00 στην Football League, όπου η Καλλιθέα υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και ο Άρης την Καλλονή. Δυστυχώς κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν θα μεταδοθεί, αφού συνεχίζεται η αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης από την διοργανώτρια αρχή. Εννοείται βέβαια ότι θα υπάρχει ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ακολουθεί στις 19.30, στο Καυτανζόγλειο- με ανοικτές τελικά τις θύρες του- το παιχνίδι Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά η αναμέτρηση θα καλυφθεί από το Novasports1HD, ενώ υπάρχουν επιλογές και από το πρωτάθλημα της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

O ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται παντού και θα σας ενημερώνει για όλα όσα γίνονται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

«ΕΡΤ Focus» στο ιταλικό δημοψήφισμα
Ο Πάνος Χαρίτος ταξιδεύει στην Ιταλία και κάνει «Focus» στο αποτέλεσμα του ιταλικού δημοψηφίσματος, καθώς και στις αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Στις 22.15 στην ΕΡΤ1.

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Στην πολύκροτη υπόθεση της ματαίωσης των εκλογών της ΕΠΟ και στα σχέδια της FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα εστιάσει η «Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, αποκαλύπτοντας γιατί είναι άκυρες δεκάδες αποφάσεις πειθαρχικού οργάνου και πως παραβιάζεται ο αθλητικός νόμος. Απόψε στις 00.30 στον ΣΚΑΪ.

Το νέο συγγραφικό εγχείρημα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου
Από τις εκδόσεις Τόπος κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με τίτλο «Ταξίδι στ’ αστέρια». Έχοντας βρεθεί σε κάθε γωνία της Ευρώπης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με οδηγό την εμπειρία των 500 και πλέον ματς που έχει καλύψει στη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση, διηγείται πώς ξεκίνησε και γιγαντώθηκε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης αλλά και πώς μετατράπηκε σε Champions League.

Η ταινία της ημέρας
Από το Village Cinema HD θα προβληθεί απόψε στις 21.00 σε Α’ προβολή η ταινία «Αμνησία» με τους βραβευμένους με Όσκαρ, Νικόλ Κίντμαν και Κόλιν Φερθ.

Ενημέρωση vs ψυχαγωγία σημειώσατε 1
Σοφή αποδείχθηκε η απόφαση των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 να μετακινήσουν την Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρη Ουγγαρέζο από την μεσημεριανή στην πρωινή ζώνη, όπως τουλάχιστον αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Στις μετρήσεις το «ΣουΚου» προηγείται έναντι των ανταγωνιστικών «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» του Alpha και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» του Epsilon. Ωστόσο, και οι τρεις ψυχαγωγικές εκπομπές σημειώνουν σχετικά χαμηλά ποσοστά που κυμαίνονται από 8%-12% με το αμιγώς δημοσιογραφικό «Σαββατοκύριακο με Δράση» στον ΣΚΑΪ να ηγείται της κούρσας στα πρωινά του Σαββατοκύριακου με ποσοστά σταθερά πάνω από 20%.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x