Media

Media: Ντάνιελ Χάκετ στο «Pick & Roll», Κώστας Σημίτης στις «Ιστορίες»

Με ελάχιστες επιλογές το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, με τον ισπανικό εμφύλιο Βαλένθια-Ουνικάχα στον 1ο τελικό του Eurocup να ξεχωρίζει. Τζάμπολ στις 21:30, ζωντανά από το Eurosport 2.

Υπάρχει και ποδοσφαιρική επιλογή με το φιλικό Ρωσία-Βέλγιο στις 19:00 από το Cosmote Sport 1 HD.

Ο Ντάνιελ Χάκετ καλεσμένος στο «Pick & Roll»

Στις 20.00, το Cosmote Sport 4HD και η εκπομπή «Pick & Roll» με τον Βασίλη Σκουντή υποδέχονται τον Ιταλό γκαρντ του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος θα μιλήσει για την αποθεραπεία του, την ομάδα του, ενώ θα σχολιάσει και την επικαιρότητα.

Ο Κώστας Σημίτης στις «Ιστορίες»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την Πρωθυπουργία δίνει ο Κώστας Σημίτης στη Σία Κοσιώνη και στον Παύλο Τσίμα. Απόψε τα μεσάνυχτα στην εκπομπή «Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Τόσκας στην «Αυτοψία»

O Αντώνη Σρόιτερ και η εκπομπή «Αυτοψία» φιλοξενούν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα. Στις 23.30 στον Alpha.

Ολυμπιακός-Γενισέι από το Cosmote Sport 7 HD

Την Τετάρτη στις 19.00 το Cosmote Sport 7 HD θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Γενισέι στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup γυναικών. Ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Εμβόλιμη στην Α1 πόλο Ανδρών την Τετάρτη

Η 21η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 πόλο Ανδρών θα διεξαχθεί την Τετάρτη, με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βουλιαγμένη (19.00) να μεταδίδεται ζωντανά από το Novasports1HD.

Από τα κανάλια Novasports οι ρεβάνς του Basketball Champions League

Οκτώ ομάδες διεκδικούν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Basketball Champions League στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης. Την Τετάρτη στις 21.00 κοντράρονται Λούντβιγκσμπουργκ – Μπάνβιτ (Novasports 4HD) και στις 21.30 οι: Βενέτσια – Καρσίγιακα (21:30, Novasports 3HD), Τενερίφη – Βιλερμπάν (21:30, Novasports 2HD) και Σάσαρι – Μονακό (θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στις 00:30 από το Novasports4HD).

Το «Modern family» στο Star

Την κωμική σειρά «Modern family» εντάσσει από σήμερα στο πρόγραμμά του το Star, το οποίο θα προβάλλει διπλό επεισόδιο από Τρίτη έως Παρασκευή στις 21.00. Πρωταγωνιστούν Εντ Ο΄Νιλ, Σοφία Βεργκάρα, Τζούλι Μπόουεν κ.α.

Έρχεται το «The X Factor 2»

Το επιτυχημένο μουσικό τάλεντ σόου «The X Factor 2» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα προσεχώς στον ΣΚΑΪ με τον Σάκη Ρουβά στην παρουσίαση και τους Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα, την κριτική επιτροπή. Η Ευαγγελία Αραβανή, θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στα backstage του σόου.

«Η Ώρα των Παραολυμπιονικών» στη Nova

Από την Τετάρτη 29 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 20:30 στο Novasports24HD κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Η ώρα των Παραολυμπιονικών» που θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα Παραολυμπιακά δρώμενα.

Ιστορικά ρεκόρ και σε αριθμό τηλεθεατών

Είναι γνωστό ότι το Survivor έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σε ποσοστά τηλεθέασης ιδιαίτερα για show που προβάλλεται 5 μέρες την εβδομάδα. Το επεισόδιο της Τρίτης έσπασε ακόμα ένα, αφού σημείωσε στο γενικό σύνολο 46,6% και στο δυναμικό 64,6%. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι οι απόλυτοι αριθμοί τηλεθεατών, μια και ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν 2.172.770 άτομα, ενώ 2.583.609 το είδαν χθες έστω για ένα λεπτό!

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x