Media

Media: Ο μονόδρομος του Παναθηναϊκού με την Φενέρ και οι υπόλοιπες μεταδόσεις της ημέρας

Η do or die αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη ξεχωρίζει στο μενού μεταδόσεων της ημέρας.

Απόψε στις 20:45, o Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αντιδράσει, να σπάσει την έδρα της Φενέρμπαχτσε και να μείνει ζωντανός στη σειρά. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση σε περιγραφή του απεσταλμένου του στην Τουρκία, Δημήτρη Κοντού. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Novasports 2HD.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Μπασκόνια υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22: 00, Novasports 3HD ) με την νίκη να είναι μονόδρομος και γι αυτήν, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη προηγείται με 2-0 στις νίκες.

Ημιτελικά Κυπέλλου στη Γερμανία,εμβόλιμη σε Ισπανία και εξ αναβολής στην Αγγλία
Ώρα ημιτελικών Κυπέλλου στη Γερμανία με το μεγάλο ματς Μπάγερν Μονάχου-Ντόρντμουντ να έχει οριστεί για την Τετάρτη. Απόψε στις 21.45, κοντράρονται Γκλάντμπαχ και Αιντραχτ Φρανκφούρτης σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι που θα μεταδώσει ζωντανά το Novasports 1 HD.

Ποδοσφαιρική δράση υπάρχει σε πολλά πρωταθλήματα, τηλεοπτικά όμως στην Ελλάδα θα καλυφθούν η εμβόλιμη σε Ισπανία και οι εξ αναβολής αγώνες στην Αγγλία. Ξεχωρίζει στις 21.45 το εντός έδρας ματς της πρωτοπόρου της Premier League, Τσέλσι εναντίον της Σαουθάμπτον (Cosmote Sport 1 HD) για την 34η αγωνιστική. Σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί και στις 22.30 στο «Βιθέντε Καλντερόν», όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Βιγιαρεάλ (Cosmote Sport 2 HD) στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της LaLiga. Από το ισπανικό πρωτάθλημα θα μεταδοθούν, επίσης, και τα Σπόρτινγκ Χιχόν - Εσπανιόλ (20:30, Cosmote Sport 2 HD) και Γρανάδα - Μάλαγα (21:30, Cosmote Sport 7 HD).

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1
Συνέντευξη για όλα τα θέματα, θα παραχωρήσει απόψε στις 19.00 ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο κεντρικό δελτίο του ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης για το χθεσινό «Survivor»
Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» με το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων να καθηλώνει τους τηλεθεατές. Έτσι, σύμφωνα τις μετρήσεις της Nielsen, κατέγραψε 72,9% μέσο όρο στο νεανικό κοινό 15-44, ενώ έφτασε μέχρι και 83,8%. Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν εκπληκτικά νούμερα: Στις γυναίκες 15-24 87,2%, στα παιδιά 77,2% και στους άνδρες 25-34 87,1%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ χτύπησε κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτος με 35,9%. Ένα νέο επεισόδιο έρχεται απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να βρίσκονται πλέον στην ίδια παραλία.

«Ιστορίες»: Η νύχτα της 21ης Απριλίου όπως την έζησαν οι πρωταγωνιστές της
Μια έρευνα για το τι συνέβη την 21η Απριλίου του 1967 θα προβάλλουν απόψε τα μεσάνυχτα οι «Ιστορίες» στον ΣΚΑΙ. Ακόμη, η εκπομπή παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο της δραματικής νύχτας, όπως το αφηγήθηκαν οι πρωταγωνιστές της, πραξικοπηματίες, πολιτικοί, στελέχη της Αμερικανικής πρεσβείας αλλά και ο τέως Βασιλιάς, με συνεντεύξεις τους στον Αλέξη Παπαχελά.

«Φάκελος ιθαγένεια» απόψε στην ΕΡΤ1
Η αποψινή εκπομπή «Roads» και ο Πάνος Χαρίτος ανοίγουν το «φάκελο ιθαγένεια» και μιλούν με συμπολίτες μας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας, σπούδασαν και εργάζονται πλέον ως επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα τους, αλλά η πολιτεία εξακολουθεί να τους στερεί την αναγνώριση που οφείλει στους πολίτες της. Στις 22.15 στην ΕΡΤ1.

Ο Γιώργος Μαυρίδης στην «Αυτοψία»
Στους Έλληνες που ζουν στα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη εν μέσω της οικονομικής κρίσης εστιάζει η αποψινή εκπομπή «Αυτοψία» ( 23.30, Alpha). Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι του Αντώνη Σρόιτερ είναι ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος πέρασε τέσσερα χρόνια της ζωής του με μία βαλίτσα στο χέρι για τα γυρίσματα της εκπομπής «World Party» και διηγείται όσα είδε γυρίζοντας τον κόσμο.

Πρεμιέρα για το «X Factor 2»
Με τον Σάκη Ρουβά και πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης το «The X Factor 2» επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την Πέμπτη και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00, πιο φαντασμαγορικό από ποτέ αναζητώντας το νέο ελληνικό αστέρι. Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Στόκας, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή θα είναι και φέτος στο backstage του μουσικού σόου.

«Ο πεζοναύτης 2» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Απόψε στις 22.00 το Star θα προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση την περιπέτεια «Ο πεζοναύτης 2». Πρωταγωνιστούν Τεντ Ντι Μπιάζι, Τεμέρα Μόρισον, Λάρα Κοξ κ.α.

Παρελθόν από την ΕΡΤ η Ιζαμπέλα Σασλόγλου
Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι η Ιζαμπέλα Σασλόγλου αποχωρεί από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Προγράμματος μετά από 15 μήνες ευδόκιμης θητείας. Τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προγράμματος θα ασκεί προσωρινώς ο Διευθυντής Προγράμματος Τηλεόρασης Γιώργος Σιούλας.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x