Media

Media: Όλα στο «κόκκινο» σήμερα

Ο Ολυμπιακός επισκέπτεται την αφιλόξενη Άγκυρα και θέλει να πετύχει όσα δεν κατάφερε στο 0-0 του «Καραϊσκάκης» κόντρα στην Οσμάνλισπορ. Συντονιστείτε στις 18:00 το απόγευμα στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Ολυμπιακός επισκέπτεται την αφιλόξενη Άγκυρα και θέλει να πετύχει όσα δεν κατάφερε στο 0-0 του «Καραϊσκάκης» κόντρα στην Οσμάνλισπορ.

Συντονιστείτε στις 18:00 το απόγευμα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να ακούσετε ζωντανά σε περιγραφή του απεσταλμένου του στην τουρκική πρωτεύουσα, Γιώργου Νοικοκύρη, την προσπάθεια των παικτών του Μπέντο να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους στείλει στη φάση των «16» του Europa League. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 2 HD .

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας:
ΑΠΟΕΛ - Αθλέτικ Μπιλμπάο(20:00, Cosmote Sport 3 HD), Μπεσίκτας - Χαποέλ Μπερ Σεβά (20:00, Cosmote Sport 8 HD),Ζενίτ – Άντερλεχτ( 20:00, Cosmote Sport 7 HD), Άγιαξ – Λέγκια (20:00, Cosmote Sport 5 HD), Ρόμα – Βιγιαρεάλ (20:00, Cosmote Sport 4 HD), Σπάρτα Πράγας - Ροστόβ (22:00, Cosmote Sport 8 HD), Γκενκ - Άστρα Τζούρτζου (22:05, Cosmote Sport 7 HD), Λιόν – Άλκμααρ (22:05, Cosmote Sport 5 HD),Τότεναμ – Γάνδη (22:05, Cosmote Sport 4 HD), Σαχτάρ – Θέλτα (22:05, Cosmote Sport 3 HD) και Φιορεντίνα – Γκλάντμπαχ (22:00, Cosmote Sport 2 HD).

Στην Πόλη για το διπλό ο Ολυμπιακός

Φορτωμένος με προβλήματα ταξιδεύει στην αγαπημένη του Πόλη ο Ολυμπιακός. Στις 19:45, οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται με της Φενερμπαχτσέ στην κατάμεστη «Ulker Sports Arena» για την 23η αγωνιστική της Euroleague και στοχεύει στη νίκη και στο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα από τον ΣΠΟΡ FM 94,6, σε περιγραφή του απεσταλμένου του Νίκου Ζέρβα και τηλεοπτική από την ΕΡΤ2.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας έχουν ως εξής: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ (19.45, Novasports1HD), Ερυθρός Αστέρας – Γαλατασαράι (20:00, Novasports2HD) και Αρμάνι Μιλάνο - Μπαρτσελόνα (21.45, Novasports3HD).

Κόντρα στην Αναγέννηση η Λαμία

Στις 15.00, ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 17η αγωνιστική της Football League με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τη Λαμία που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Σάρωσε και χθες το «Survivor», απόψε ο ημιτελικός του «Voice»

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. 1.693.760 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό το ριάλιτι που στο νεανικό κοινό 15-44 σημείωσε κατά μέσο όρο 42,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 54%. Μάλιστα στο σύνολο έφτασε μέχρι το 41,8% .

Σήμερα, δεν έχει «Survivor», έχει, όμως ημιτελικό του «The Voice of Greece». 17 διαγωνιζόμενοι διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του «The Voice of Greece». Μόνο 8 θα τα καταφέρουν. Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

«360ο» σε ανθρώπους που αψηφούν τους κινδύνους

Με ανθρώπους που βρήκαν το σθένος να πολεμήσουν οργανισμούς και καταστάσεις πολύ μεγαλύτερους από τους ίδιους και να δικαιωθούν, θυμίζοντας τον αγώνα του Δαυίδ με τον Γολιάθ, ασχολείται η αποψινή εκπομπή «360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννο. Στις 23:50 στον Alpha.

Το Master Chef στο Star

Τρεις διακεκριμένοι chef, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα είναι οι κριτές του Master Chef που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στο Star.

Η βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 22.00 από την ΕΡΤ1 θα καλυφθεί η βραδιά για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Demy στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Έλενα Μπουζαλά.

Βήμα και στο Youtube το «Μπαμ και Κάτω»

Η εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και ο Μπάμπης Χριστόγλου απέκτησαν το δικό τους κανάλι και στο Youtube.com. Μάλιστα, κυκλοφόρησε στα social media και το σχετικό τρέιλερ.

Μπορείτε να το δείτε εδώ



Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x