Media

Media: Ούνιξ Καζάν-Παναθηναϊκός Superfoods και το ντέρμπι της Premier League

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αθλητική δράση της προπαραμονής της Πρωτοχρονιάς. Ενημερωθείτε αναλυτικά μέσω της στήλης media.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα στο Καζάν απέναντι στην Ούνιξ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής Euroleague και θέλει νίκη προκειμένου να εδραιωθεί στην οκτάδα. Τζάμπολ στη Ρωσία στις 18.00 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτική από την ΕΡΤ1. Αυτή είναι και η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει άλλα δύο ματς για την ίδια διοργάνωση, στις 19:00 η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Μπάμπεργκ (Novasports 1HD) και στις 22:00 η Μπαρτσελόνα τη Νταρουσάφακα (Novasports 1HD).

Με ντέρμπι αποχαιρετούν το 2016 στην Premier League
Εννοείται ότι έχουμε και μπάλα απόψε, αφού οι Άγγλοι δεν σταματούν ποτέ! Στις 22.00, η Χαλ φιλοξενεί την Έβερτον στην πρεμιέρα της 19ης αγωνιστική της Premier League. Ένας αγώνας που θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 1HD. Το κυρίως μενού της αγωνιστικής είναι το Σάββατο με το ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι να προσελκύει το ενδιαφέρον. Κλοπ εναντίον Γκουαρντιόλα ή αν θέλετε ο δεύτερος με τον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα. Σέντρα στις 19.30 με μετάδοση από το Cosmote Sport 1HD. Το ίδιο κανάλι θα καλύψει νωρίτερα στις 17.00 και το ματς Τσέλσι-Στόουκ, όπως επίσης και τα δύο παιχνίδια της Κυριακής Γουότφορντ-Τότεναμ (15.30, Cosmote Sport 1HD) και Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας (18.00, Cosmote Sport 1HD).

Παππάς: Θα επιστραφούν τα χρήματα στους 4 καναλάρχες
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του από την Πάτρα, όπου βρισκόταν, διαβεβαίωσε του τέσσερις υπερθεματιστές των αδειών ότι θα επιστραφεί η καταβληθείσα 1η δόση: «Τα χρήματα που έχουν καταβληθεί ως πρώτη δόση για τις άδειες είναι προφανές ότι με τη δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας θα επιστραφούν» τόνισε προσθέτοντας παράλληλα ότι θα ληφθούν όλες οι κατάλληλες νομικές ενέργειες για να γίνει αυτό.

Αιφνιδιαστικό «τέλος» για το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου
Ξαφνικό διαζύγιο στον Alpha! Από τη νέα χρονιά στο πρόγραμμα του καναλιού από τον Ιανουάριο δεν θα συμπεριλαμβάνεται το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν φιλικά να διακόψουν την συνεργασία τους. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση ούτε από το κανάλι , ούτε από τον παρουσιαστή το late night show του Alpha φαίνεται ότι κατεβάζει ρολά.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» υποδέχεται το 2017
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα μας συντροφέψουν σε ακόμη μία παραμονή πρωτοχρονιάς. Το Σάββατο στις 22.00 τρεις τενόροι, Δημήτρης Πακσόγλου, Μπάμπης Βελισσάριος και Χρήστος Λάζος, καθώς και οι Γιάννης Μπέζος Κώστας Μακεδόνας, Μπέσυ Μάλφα, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καστάνη, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα κ.α. αποχαιρετούν το 2016 και υποδέχονται το 2017 με τραγούδι και πολύ χορό!

Με εντυπωσιακή τηλεθέαση ολοκληρωθήκαν τα blind auditions του «The Voice»
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στον ΣΚΑΪ οι blind auditions του «The Voice» και πλέον αναμένονται με μεγάλη αγωνία τα battles. Όλα τα επεισόδια της πρώτης φάσης είχαν πολύ υψηλή τηλεθέαση με το χθεσινό επεισόδιο να κάνει μέσο όρο τηλεθέασης 37,7%. Κάτι που σημαίνει ότι την παρακολούθησαν τουλάχιστον 1.425.153 τηλεθεατές! Το peak σε ένα τέταρτο ήταν το 48,1% (στο διάστημα 24.30-24.44), ενώ μετά τις 24.30 έφτασε και στο 50,1%.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x