Media

Media: Πέφτει η αυλαία στη Λάρισα, ανοιχτή πρόταση Σαββίδη για αγορά τηλεοπτικού σταθμού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις γύρω από τον χώρο των media.

ΑΕΛ –Ηρακλής για την Superleaugue
Με τον αγώνα ανάμεσα στη νεοφώτιστη Λάρισα και τον Ηρακλή στις 19.30, ολοκληρώνεται σήμερα η 3η αγωνιστική της Superleaugue. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική από το Novasports1HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Πρόταση Σαββίδη για αγορά τηλεοπτικού σταθμού
Ανοικτή πρόταση στον Δημήτρη Κοντομηνά, να αγοράσει τον Alpha, αλλά και στους υπόλοιπους καναλάρχες που ηττήθηκαν στη διαδικασία της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, για να του πουλήσουν το κανάλι τους, δίνοντας εγγύηση πως δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος, έκανε ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ. Παράλληλα, περιθώριο μέχρι τις 25-26 Σεπτεμβρίου έχουν πλέον οι τέσσερις καναλάρχες για να καταβάλουν την 1η δόση από τις 3 συνολικά του τιμήματος για να εξασφαλίσουν τηλεοπτική άδεια για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η Όλγα Τρέμη στην πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου
Η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη θα κάνει ποδαρικό στη σημερινή πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου (15.45) στο Epsilon και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέντευξή της γύρω από τις δραματικές εξελίξεις στο Mega αλλά και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Ο Κύκλος Των Αναμνήσεων» σε Α’ προβολή
Το βιογραφικό δράμα «Ο Κύκλος Των Αναμνήσεων» σε Α’ προβολή με τους βραβευμένους με Όσκαρ Κόλιν Φερθ και Νικόλ Κίντμαν θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Village Cinema HD του ΟΤΕ TV.

Με πρωινή εκπομπή στο Epsilon Καραβάτου-Κατσούλης
"Έτοιμο το πρωινό"! Αυτός είναι ο τίτλος της νέας πρωινής εκπομπής του Epsilon που θα παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη και κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 19 Σεπτεμβρίου (10.00-13.00). Για την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί και η επάνοδος της Χριστίνας Λαμπίρη στη μεσημεριανή ζώνη με την εκπομπή «LA BIRI BIRI» που θα προβάλλεται καθημερινά στις 12.50.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x