Media

Media: Πράσινη ημέρα στις μεταδόσεις

Ειδήσεις από τον χώρο των Media.

Με το ερωτηματικό αν θα κάνει ντεμπούτο ο Τζιαντομένικο Μέστο, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Καλλονή στη Μυτιλήνη, στην αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Superleague. Σέντρα στις 19.30 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 και τηλεοπτικά από το Novasports 1. Νωρίτερα στις 17.00,ο μπασκετικός Παναθηναϊκός υποδέχεται την αξιόμαχη Κηφισιά (ΣΠΟΡFM 94,6 ,Novasports 2) με στόχο να διευρύνει το αήττητο στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Μέσι, Ρονάλντο ή Νειμάρ;
Ο νικητής της φετινής Χρυσής Μπάλας μονοπωλεί το σημερινό ενδιαφέρον, αφού στις 19.30 στο ετήσιο γκαλά της FIFA, που θα διεξαχθεί στη Ζυρίχη, θα αναδειχθεί ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2015 σε ζωντανή μετάδοση από το Eurosport HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Πρεμιέρα για Τσιμιτσέλη και Ευθυμιάδη
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη αρχίζουν τη μουρμούρα από απόψε στις 21.00 στον Alpha στο νέο κύκλο επεισοδίων αντικαθιστώντας έτσι την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο που αποχαιρέτησαν τη δημοφιλή σειρά.

«Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Νέες αποκαλύψεις και άγνωστους διαλόγους για το Noor-One και την ποδοσφαιρική εμπλοκή υπόσχεται η αποψινή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, που θα προβληθεί στις 00.15 στον ΣΚΑΪ.

Αφιέρωμα του ΟΤΕ TV στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο
Ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη, Θεόδωρο Αγγελόπουλο θα φιλοξενήσει τον Ιανουάριο το OTE CINEMA 3, με μία ταινία κάθε Δευτέρα βράδυ στις 22.00. Απόψε θα προβληθεί «Ο Μελισσοκόμος» του 1986 με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι.

«Vikings» στον ΣΚΑΪ
Nέες διαμάχες για τους «Vikings» του δεύτερου κύκλου που κάνει απόψε στις 23.15 πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και θα μεταδίδεται καθημερινά εκτός Τρίτης.

«Speed» απόψε στο Star
Την ταινία περιπέτειας «Speed» θα προβάλλει απόψε στις 21.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Κιάνου Ριβς, Ντένις Χόπερ, Σάντρα Μπούλοκ κ.α.

Επιστρέφουν απόψε οι «Ράδιο αρβύλα»
Επιστρέφουν απόψε στις 23.15 μετά την ανάπαυλα των γιορτών στους τηλεοπτικούς δέκτες οι «Ράδιο Αρβύλα». Στο μεταξύ, η εκπομπή σάρωσε στην τηλεθέαση από την αρχή μετάδοσής της μέχρι και το τέλος του 2015, αφού ο μέσος όρος τηλεθέασής της άγγιξε το 39,7% στο δυναμικό κοινό 15-44, ενώ σημειώθηκαν και ποσοστά πάνω από 60%!

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x