Media

Media: Στόουκ-Τότεναμ στον OTE TV, Ερυθρός Αστέρας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Nova

Ο αγώνας Στόουκ-Τότεναμ για την 34η αγωνιστική της Premier League ξεχωρίζει, αναμφίβολα, από το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο αγώνας Στόουκ-Τότεναμ για την 34η αγωνιστική της Premier League ξεχωρίζει, αναμφίβολα, από το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, που ακολουθεί τη Λέστερ, η οποία έχασε βαθμούς την Κυριακή, με νίκη σήμερα έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στους πέντε βαθμούς. Σέντρα στις 22:00 με live μετάδοση από το OTE Sport 1 HD.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το ματς Ερυθρός Αστέρας- ΤΣΣΚΑ Μόσχας-ο τρίτος μεταξύ τους αγώνας για τα προημιτελικά της Euroleague. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που προηγείται με 2-0 στις νίκες θέλει να “σκουπίσει” τη σειρά και να βρεθεί σε Final Four για 13η φορά σε 14 σεζόν. Στις 21.45 το Novasports 2 θα βρεθεί στο Βελιγράδι και θα μεταδώσει live το παιχνίδι.

Στα δικά μας, με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 28η αγωνιστική της Football League. Στις 15.00,ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τα Χανιά, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αλλά με ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM94,6 και στις 18.00 η Αναγέννηση Καρδίτσας τη Λαμία (OTE Sport 3 HD ).

Παράλληλα, συνεχίζονται τα τελικά της Α1 Βόλεϊ Γυναικών με τον δεύτερο αγώνα της σειράς να διεξάγεται στη Σαντορίνη. Στις 17.30 η πρωτάρα των τελικών , Α.Ο. Θήρας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, που προηγείται στις νίκες με 1-0 και ψάχνει ακόμα δυο για να στεφθεί πρωταθλητής. Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2 , και ραδιοφωνική από τον ΣΠΟΡFM 94,6.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ραδιομαραθώνιος της UNICEF με τη συμμετοχή του ΣΠΟΡ FM 94,6
Με τη συμμετοχή του ΣΠΟΡ FM 94,6 και άλλων ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών, διοργανώνεται αύριο από την ΕΡΤ ο ετήσιος Ραδιομαραθώνιος της UNICEF, για τα φτωχά παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Στο πλαίσιο αυτό, Θα υπάρξουν δύο ζώνες εκπομπής κοινού προγράμματος των ραδιοσταθμών που συμμετέχουν, 10.00-12.00 το πρωί και 17.00-18.00 το απόγευμα. Τον ΣΠΟΡ FM θα εκπροσωπήσουν στο στούντιο της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι του σταθμού Βασίλης Βέργης και Σάββας Λιβάνιος το πρωί και ο Άρης Ασβεστάς το απόγευμα.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η«Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, εντοπίζει το "κλειδί" της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το Noor One και η εμπλοκή νέων προσώπων, το Koriopolis και οι πιο σοκαριστικοί διάλογοι και τέλος η επίσκεψη του εισαγγελέα στη φυλακή. Απόψε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ.

Η νέα σειρά «Billions» στον OTE TV
Πρεμιέρα στις 23.00 από το ΟΤΕ Cinema 4HD για τη νέα δραματική σειρά «Billions» με το πρωταγωνιστικό δίδυμο Πολ Τζιαμάτι και Ντέμιαν Λούις. Ο 1ος κύκλος του «Billions» αποτελείται από 12 επεισόδια, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η σειρά ανανεώθηκε και για 2ο κύκλο, που θα προβληθεί αποκλειστικά στον OTE TV.

Επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό»
Μετά από απουσία μίας εβδομάδας εξαιτίας του χαμού του πατέρα του, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε σήμερα στην παρουσίαση της εκπομπής του δίπλα στην Φαίη Σκορδά.

Ο β’ κύκλος της σειράς «Μαύρες χήρες»
Τον νέο γύρο της σειράς «Μαύρες χήρες» ρίχνουν στις 21.40 στη μάχη της τηλεθέασης τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης. Η φιλανδική παραγωγή θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.40 από την ΕΡΤ2.

Στην κορυφή της τηλεθέασης η Ρούλα Κορομηλά
Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση μέσα από το Epsilon μονοπώλησε, όπως αναμενόταν, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και το 5ωρο πρόγραμμα του σόου που παρουσίασε την έφερε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Έτσι το “Μπράβο Ρούλα” σημείωσε 23,8% στο γενικό σύνολο, σε αντίθεση με το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” που έφτασε στο 21,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό έφτασε το 22,4%.

«The Impossible» στο Star
Την ταινία «The Impossible», βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα από το φονικό τσουνάμι της 26ης Δεκεμβρίου 2004, που προκάλεσε περισσότερους από 5.000 θανάτους θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Ναόμι Γουότς, Τζεραλντίν Τσάπλιν κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x