Media

Media: Συνέχεια του Κυπέλλου με 4 αγώνες

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με 4 ομάδες να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης. Στις 15.00 ο Ηρακλής φιλοξενεί τη Βέροια έχοντας προβάδισμα πρόκρισης από τη νίκη του 1-0 του πρώτου αγώνα (OTE Sport 1). Στις 17.15 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στη σημερινή ρεβάνς του 0-1 (OTE Sport 2). Την ίδια ώρα τυπική διαδικασία θεωρείται η αναμέτρηση στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τη Λάρισα μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα (ΟΤΕ Sport 3) και τέλος στις 19.30 ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα στα Χανιά σε ματς τυπικού χαρακτήρα μετά τη νίκη των ‘ερυθρολεύκων’ με 4-1 στον πρώτο αγώνα (OTE Sport 1). Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Κόντρα σε Τουρκία και Λιθουανία οι Εθνικές πόλο και χάντμπολ

Την Τουρκία αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών στο 2ο παιχνίδι της στο 32ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2. Αγώνας χωρίς βαθμολογική σημασία θα είναι ο σημερινός της Εθνικής χάντμπολ Ανδρών κόντρα στη Λετονία (18.10 ΕΡΤ2) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2017.

Σπουδαίες αναμετρήσεις για την Barclays Premier League
Συνέχεια της 21ης εμβόλιμης αγωνιστικής για το αγγλικό πρωτάθλημα και την παράσταση κλέβει σήμερα ο αγώνας Λίβερπουλ-Άρσεναλ (22.00, OTE SPORT 1HD), ενώ σπουδαία αναμέτρηση έρχεται στο Λονδίνο με την Τότεναμ να φιλοξενεί την Λέστερ (22.00, OTE SPORT 3HD). Στις 21.45, δύο αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον συμπληρώνουν το παζλ της αγωνιστικής, Μάντσεστερ Σίτι- Έβερτον (OTE SPORT 2HD) και Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ (OTE SPORT 5HD).

Δράση στο βόλεϊ
Πέντε αγώνες περιλαμβάνει η σημερινή 12η αγωνιστική της Volleyleaugue. Ξεχωρίζει στις 17.00 ο αγώνας Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου που θα καλυφθεί από το Novasports 1.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας

Έρχεται το «Quizdom» στον Alpha
Έγινε ιντερνετική μανία. Τώρα κατακτά και την τηλεόραση. Το φαινόμενο «Quizdom» έρχεται τον Φεβρουάριο στον Alpha. H Νο1 ελληνική εφαρμογή γνώσεων που την έχουν «κατεβάσει» σε smartphones και tablets περισσότεροι από 1.400.000 χρήστες, γίνεται τηλεπαιχνίδι. Το «Quizdom The Show», το τηλε-κουίζ με ερωτήσεις γνώσεων που δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να κερδίσει ως 60.000 ευρώ, θα παρουσιάζει ο χαρισματικός stand up comedian, Λάμπρος Φισφής.

Εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες στο «Αντιδραστήριο»
Τον τρόπο με τον οποίο ενώνονται εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες ερευνά η αποψινή εκπομπή «Αντιδραστήριο» που θα προβληθεί στις 22.00 στην ΕΡΤ3. Η εκπομπή παρουσιάζει το εργατικό ιατρείο στο χώρο της ΒΙΟΜΕ που συνδημιούργησαν οι εργαζόμενοι του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης. Παράλληλα παρακολουθεί τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ και του αλληλέγγυου κινήματος για να αποτραπεί ο πλειστηριασμός του οικοπέδου όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, ενώ φιλοξενεί και την άποψη των απολυμένων της Φίλκεραμ.

Κούγιας και Βασιλόπουλος απόψε στο «Τhe 2night Show»
Επιστρέφει απόψε τους τηλεοπτικούς δέκτες μετά την ανάπαυλα των γιορτών η εκπομπή «Τhe 2night Show» . Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο στούντιο τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια αλλά και τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο που μιλάει για τη ζωή του στην Αμερική. Απόψε στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

«Η άλλη γυναίκα» απόψε στον Alpha
Τη δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής «Η άλλη γυναίκα» βασισμένη στις ανθρώπινες σχέσεις θα προβάλλει απόψε στις 23.00 ο Alpha. Πρωταγωνιστούν Νάταλι Πόρτμαν, Σκοτ Κοέν κ.α.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Πανούτσου, Τασία Μπαλικούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x