Media

Media: Τα βλέμματα στραμμένα στο Τελ Αβίβ, ματσάρες στη Super League

Αυλαία σήμερα για την 27η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις.

Σούπερ ματς σε Λεωφόρο και Περιβόλια
Αυλαία σήμερα για την 27η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Στις 17:15 ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον εξαιρετικό φέτος Πανιώνιο. Μεταδίδουν από το «Απόστολος Νικολαϊδης» Τάσος Νικολογιάννης και Διονύσης Δεσύλλας.

Λίγο αργότερα η ΑΕΚ ταξιδεύει στα Χανιά και ψάχνει κόντρα στον Πλατανιά μια νίκη που θα την κάνει να πατήσει πιο γερά στην πρώτη πεντάδα. Σέντρα στις 19:30, περιγράφουν για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Γιώργος Τσακίρης και Κώστας Νίτσε. Τηλεοπτική κάλυψη και των δύο αγώνων από το Novasports 1HD.

Νίκη ίσον 4η θέση για τον Παναθηναϊκό
Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της φετινής Ευρωλίγκας στέλνει τον Παναθηναϊκό στο Ισραήλ. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ επισκέπτεται απόψε το άντρο της Μακάμπι και θέλει τη νίκη που θα της δώσει το πλεονέκτημα της 4ης νίκης και άρα της έδρας στα πλέι οφ! Τζάμπολ στις 21:05, μεταδίδει από το Τελ Αβίβ για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2HD.

Στα υπόλοιπα αποψινά ματς για την 30η και τελευταία αγωνιστική της
Ευρωλίγκας παίζουν: Στις 20:45 Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα (Novasports 5HD), στις 21:00 Μπάμπεργκ – Γαλατάσαραϊ (Novasports 4HD) και στις
22:00 Μπασκόνια – Ζάλγκιρις (Novasports 3HD).

«Super Euroleague» με Κώστα Πολίτη
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός με τον οποίο η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το 1987 το Ευρωμπάσκετ στην Ελλάδα, Κώστας Πολίτης, θα βρεθεί στο στούντιο της Nova και θα σχολιάσει την πορεία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην EuroLeague. Απόψε στις 23.00 στο Novasports2HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Για την πρόκριση στα ημιτελικά Παναθηναϊκός και Φοίνικας
Στην Κυψέλη θα κριθεί απόψε στις 19:00 η πρόκριση στα ημιτελικά των Playoffs της Volley League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου. Με τη σειρά να είναι στο 1-1, ο αποψινός νικητής παίρνει το εισιτήριο για την τετράδα. Τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα από το Novasports 3HD.

Σήμερα ο Ραδιομαραθώνιος της UNICEF στην ΕΡΤ
Η Ελληνική Ραδιοφωνία και η UNICEF οργανώνουν σήμερα τον ετήσιο ολοήμερο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης με κεντρικό θέμα «Για κάθε παιδί που πεινάει, δίπλα μας ή μακριά μας», με τη συμμετοχή δεκάδων ραδιοσταθμών της χώρας αλλά και του ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Ραδιομαραθώνιος, θα φιλοξενηθεί από τις συχνότητες της ΕΡΑ.

Ένας «Μαχητής» αποχωρεί απόψε το βράδυ από το Survivor
Καθηλωτικό αναμένεται και το αποψινό επεισόδιο του «Survivor» (21.00, ΣΚΑΪ), καθώς στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θ’ ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από την ομάδα των «Μαχητών». Το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.361.270 άτομα, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 61,5%, ενώ έφτασε μέχρι και 74,9% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 45%.

Ο Γιάννης Φιλέρης διευθυντής στο «ΦΩΣ»
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Φιλέρης ανέλαβε τη διεύθυνση της αθλητικής εφημερίδας «Φως των Σπορ» μετά τον πρόσφατο θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη. «Τιμή μεγάλη, η υποχρέωση τεράστια απέναντι στην κληρονομιά μιας ιστορικής εφημερίδας. Ευχαριστώ τη Μαρία και την Ολγα Νικολαΐδου για την ανάληψη της διεύθυνσης της καλύτερης αθλητικής εφημερίδας στην Ελλάδα, το “ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ”» έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Το αποψινό «The2night Show» (23.15, ΑΝΤ1) υποδέχεται τους Χρήστο Μάστορα, Γιάννη Φραγκίσκο, Πέτρο Γαϊτάνο και τον λαϊκό τραγουδιστή Πάρι.

«Stoker» απόψε στο Star
Το ψυχολογικό θρίλερ «Stoker» σε Α’ τηλεοπτική προβολή θα δείξει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Νικόλ Κίντμαν, Μία Βασικόφσκα και Μάθιου Γκουντ.

«Υour Face Sounds Familiar»: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1
Το “Your Face Sounds Familiar” επιστρέφει για 4η σεζόν, την Κυριακή 23 Απριλίου στις 20.00, στον ΑΝΤ1, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή και νέα πρόσωπα έτοιμα για μεταμφιέσεις. Στο τιμόνι της παρουσίασης παραμένει η Μαρία Μπεκατώρου ενώ την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νίκος Μουτσινάς και Έλλη Κοκκίνου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x