Media

To Championnat και φέτος στα κανάλια Novasports

Και το καλοκαίρι οι φίλοι του ποδοσφαίρου συνεχίζουν να απολαμβάνουν συναρπαστικό θέαμα στα κανάλια Novasports, με το αγαπημένο Championnat Γαλλίας να κάνει έναρξη σήμερα 7 Αυγούστου!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition, 4 αγώνες live σε κάθε αγωνιστική και φυσικά όλα τα μεγάλα ντέρμπι ενός από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το φετινό πρωτάθλημα ξεκινάει το τριήμερο, Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Αυγούστου και θα προβληθούν οι αγώνες, Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν, Νις – Μονακό, Τουλούζ – Σεντ Ετιέν και Λιόν – Λοριάν.

Η σέντρα στο πρωτάθλημα θα γίνει σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 21:30 με την αναμέτρηση Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν, που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 22:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Νις – Μονακό σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Τέλος, την Κυριακή 9 Αυγούστου θα προβληθούν οι αγώνες, Τουλούζ – Σεντ Ετιέν στις 18:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και Λιόν – Λοριάν στις 22:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x