Media

Αναστάτωση στο Mega

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Χωρίς δελτίο το Mega χθες το βράδυ
Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων του Mega μετά την ανακοίνωση από τη διοίκηση της εταιρείας ότι επίκεινται κλιμακωτές μειώσεις (10%, 15%, 20%). Ήδη χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. με τη συμπαράσταση και της ΕΤΙΤΑ αποφάσισε την κήρυξη 6ωρης στάσης εργασίας από τις 18.00 έως τις 24.00 όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGΑ» και στην ιστοσελίδα “megatv.com”, με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων την Δευτέρα αλλά ούτε και οι προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή. Σήμερα, αναμένεται ενημέρωση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Mega, Νίκου Πεφάνη και αμέσως μετά οι δημοσιογράφοι θα προχωρήσουν σε νέα συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Λιτό το σημερινό πρόγραμμα
Ημέρα αποτοξίνωσης από τις αθλητικές μεταδόσεις η σημερινή. Ωστόσο, για του «κολλημένους» με τη στρογγυλή θεά οποιουδήποτε χρώματος υπάρχει στον OTE Sport 4 HD, στις 21.30 το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας Αρμάνι Μιλάνο- Μπόστον Σέλτικς, στα πλαίσια των Global Games του ΝΒΑ.

«The Leftovers II»: O 2ος κύκλος της σειράς στα κανάλια Novacinema
Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς της HBO «The Leftovers II», κάνει πρεμιέρα σε Α’ τηλεοπτική προβολή απόψε στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στις 21:00, μόλις 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική.

2ος αγώνας δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»!
Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» οργανώνει αγώνα δρόμου για καλό σκοπό. Συμμετέχουμε ενεργά σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 τρέχουμε στις 09.00 για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή, την πρόσφορά μας σε τρόφιμα. Ο αγώνας 4,8 & 8,5 χιλιόμετρα θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό μπείτε στο agonasdromou.oloimaziboroume.gr εγκαίρως και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

Αναβάλλεται η προβολή του «The Voice»
Χωρίς το «The Voice» τη φετινή σεζόν ο ΑΝΤ1. Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής του show, Γιώργος Λιάγκας αναβάλλεται η προβολή του, καθώς άλλαξε η εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του show στην Ελλάδα.

Το Μπρούσκο «έκοψε» πρώτο το νήμα
Και έγινε η ανατροπή! Σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης η σειρά Μπρούσκο που από απόγευμα μεταφέρθηκε στις 21:00 το βράδυ κατάφερε και πήρε την 1η θέση χθες με 27,2% αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Μουρμούρα στο 27%. Στο δυναμικό κοινό 15-44 η Μουρμούρα ήταν πρώτη με 33,3 ενώ το Μπρούσκο ήταν στο 21.

Δεν είναι μέλος της ΠΟΕΣΥ ο Πέτρος Κορμικιάρης
Ο Πέτρος Κορμικιάρης που είχε προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με την υβριστική του επίθεση σε βάρος της μητέρας του δολοφονημένου από χρυσαυγίτη, Παύλου Φύσσα δεν είναι μέλος τη Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) όπως διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΣΙΑ ΜΠΑΛΙΚΟΥΡΑ , ΚΩΝ/ΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x