Media

Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Κούτρας στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Μην χάσετε απόψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μια βραδιά γεμάτη μελωδίες αλλά και μπάλα! Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Κούτρας έρχονται στο στούντιο του σταθμού καλεσμένοι του Βασίλη Βέργη και παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο «Ξυπόλητες Ψυχές» μαζί με τον δημιουργό του, τον συνθέτη Αλέξανδρο Χατζηνικολιδάκη.

Από τις 22.00 έως τις 24.00, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Κούτρας και ο Αλέξανδρος Χατζηνικολιδάκης θα ταξιδέψουν τους ακροατές του ΣΠΟΡ FM σε πελάγη συναισθημάτων που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει. Συντονιστείτε στους 94,6.

Αυλαία για την 9η αγωνιστική
Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ατρόμητο στις 19.30 ολοκληρώνεται σήμερα η 9η αγωνιστική της Superleague. Ζωντανή μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Γιώργου Ζαχαριάδη και τηλεοπτική από το Novasports 1.

Ντέρμπι στο πρωτάθλημα μπάσκετ
Το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό ξεχωρίζει στο σημερινό αθλητικό πρόγραμμα. Ο αγώνας θα αρχίσεις τις 18.00 και θα μεταδοθεί από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Χρήστου Γκάλη και τηλεοπτικά από το Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Δείτε εδώ τις υπόλοιπες τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας.

«Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ", με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, που θα προβληθεί ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αποκαλύπτει μια συγκλονιστική εξομολόγηση και το ‘Noor-One’, το σκάνδαλο των φυλακών Κορυδαλλού, η εισαγγελική έρευνα, ο προφυλακισμένος ποδοσφαιρικός παράγοντας και η απόπειρα επηρεασμού του δικαστηρίου.

«SPATA Live»
Ένα φρέσκο και δυναμικό τηλεοπτικό δίδυμο έρχεται από σήμερα στον ΑΝΤ1, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15.45. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα ασχολούνται με τα κοσμικά, τα αθλητικά, τα καλλιτεχνικά, την τηλεοπτική & κοινωνική επικαιρότητα, για ό, τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο και θα τα σχολιάζουν με τον δικό τους ανατρεπτικό τρόπο.

Νέα επεισόδια για το «Ηοt Seat»
Ο δεύτερος κύκλος του επιτυχημένου παιχνιδιού «Ηοt Seat» κάνει απόψε πρεμιέρα και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 20.00 στον ΣΚΑΪ. O ανατρεπτικός Γιάννης Ζουγανέλης γεμάτος ενέργεια, όπως πάντα υποδέχεται τους παίκτες με το μοναδικό δικό του τρόπο. Επεισόδια γεμάτα χιούμορ και ανατροπές κάθε μέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι «Άθικτοι» απόψε στον Alpha
Μην χάσετε απόψε στις 23.15 στον Alpha την ταινία οι «Άθικτοι», την 3η μεγαλύτερη επιτυχία του γαλλικού box office. Τρυφερό και ανθρώπινο, το φιλμ των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς παίρνει μια τραγική αληθινή ιστορία και τη μετατρέπει σε μια αισιόδοξη ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες από τον Φρανσουά Κλουζέ και τον Ομάρ Σι.

«EPT FOCUS» στη Συρία
Δείτε απόψε στις 22.30 στην ΕΡΤ1 την εκπομπή «EPT FOCUS» όπου ο Πάνος Χαρίτος κάνει FOCUS στο θέμα της Συρίας. Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία, με ανυπολόγιστες συνέπειες σε ανθρώπινες ζωές και το προσφυγικό κύμα να κατακλύζει την Ευρώπη, ανοίγεται ο φάκελος «Συρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x