Media

Ντέρμπι κορυφής στη Volley League, βραβεύονται οι κορυφαίοι αθλητές

Ειδήσεις από τον χώρο των media

Φουλ δράση στο βόλεϊ, αν και μόλις τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αφού σήμερα ανοίγει η εμβόλιμη 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League. Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει το ντέρμπι κορυφής όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κηφισιά(18.00, Novasports 2 και Novasports 2 HD). Ενημέρωση και από τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Νωρίτερα, στις 16.30 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβληθεί η εκπομπή για το βόλεϊ, «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη με όλα τα νέα γύρω από το πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα του αθλήματος.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Σήμερα η βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΠΣΑΤ
Απόψε στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την ανάδειξη των Κορυφαίων Αθλητών, Αθλητριών, Προπονητών και Ομάδων του Ελληνικού Αθλητισμού από την ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών-Μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών. Η εκδήλωση που θα γίνει για πρώτη χρονιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με παρουσιαστές τον Γιάννη Πάγκο και την Χριστίνα Βραχάλη θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Ο Γιούρι Ζντοβτς, στον OTE TV
Στο σημερινό «Pick & Roll» που θα προβληθεί στις 20.00 από το OTE SPORT 4HD, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, δίνει την πρώτη του συνέντευξη στον Θανάση Ασπρούλια, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα. Επίσης ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Τζέιμς Φέλντιν σχολιάζουν στην κάμερα του ΟΤΕ TV την κλήρωση του Top 16 της ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου μιλάει για την θητεία του στην Μπαρτσελόνα και τον μεγάλο στόχο που έχει θέσει με τους «μπλαουγκράνα» ώστε να περάσει στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

«Άκου τι είπαν» με παιδικά επεισόδια
Από χθες έως και την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου στις 18:00 (Alpha), τα «παιδία παίζει» στο «Άκου τι είπαν!» για φιλανθρωπικό σκοπό.
Παιδιά άνω των 10 ετών μπαίνουν σε πεντάδες και έρχονται για να παίξουν με στόχο το έπαθλο των €5.000, που θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής τους. Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες!!!


Το νέο κανάλι EDGE Sport HD στον OTE TV
Το νέο κανάλι EDGE Sport HD, από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πιο πρωτοποριακά κανάλια παγκοσμίως στον τομέα των αθλημάτων δράσης φιλοξενεί πάνω από 100 διοργανώσεις συναρπαστικών αθλημάτων, όπως το σκι και το snowboard, το σέρφινγκ και το kiteboarding, το mountain biking, καθώς επίσης και πολλά μηχανοκίνητα, προσφέροντας πλούσιο θέαμα 24 ώρες το 24ώρο, σε υψηλή ευκρίνεια. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην live κάλυψη αγώνων, με το κανάλι να υπόσχεται πάνω από 750 ώρες ζωντανού προγράμματος το 2016.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον ‘Barman’
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι η αποψινή καλεσμένη της εκπομπής ‘Barman’ και μοιράζεται με τον Αλέξη Γεωργούλη σκέψεις και προβληματισμούς, ενώ θυμάται γεγονότα - σταθμούς στην καριέρα της και εξηγεί τι δεν της αρέσει στην τηλεόραση. Απόψε 00.15 στον Alpha.

«Με αγάπη» από την Ονειρούπολη Δράμας
Παραμονή Χριστουγέννων η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» στον ΑΝΤ1 (12.50) μας πηγαίνει στην Ονειρούπολη Δράμας. Μικροί και μεγάλοι ζουν μοναδικές στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης και εισπράττουν σημαντικά μηνύματα, καθώς στο «Δάσος Ευχών και της Ελπίδας», κάθε ευχή γίνεται η ελπίδα για ένα άλλο παιδί.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο «Λαμπατέρ»
Την παραμονή Χριστουγέννων στις 23:00, στο «Λαμπατέρ» του Novalifε με τον Ανδρέα Ρουμελιώτη και τη Μυρτώ Κοντοβά, καλεσμένος θα είναι ο μουσικοσυνθέτης, Χρήστος Νικολόπουλος.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κων/να Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x