Media

Υψηλή τηλεθέαση του Voice και χθες

Υψηλή τηλεθέαση σημείωσε και το χθεσινό επεισόδιο του ‘Voice’ στον ΑΝΤ-1 με το οποίο ολοκληρώθηκαν τα battles και συμπληρώθηκαν οι 40 παίκτες που θα πάρουν μέρος στα live.

Όσο για τα αντίπαλα κανάλια, αυτά περιορίστηκαν σε μονοψήφια νούμερα αφού το "The Voice 2" συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τις Κυριακές.

Με μέσο όρο στο γενικό σύνολο 38,9%, το ‘Voice’ έφτασε σε τέταρτο μέχρι το 44,5% σύμφωνα με τις μετρήσεις. Όσον αφορά στο δυναμικό κοινό οι επιδόσεις του παιχνιδιού ήταν ακόμα υψηλότερες. Στο 43% κυμάνθηκε το ποσοστό των νέων ηλικίας 15-44 που είδαν το τάλεντ σόου, ενώ μετά τις 22:45 η τηλεθέαση άγγιξε ακόμα και το 47,6%.

Την Κυριακή 17 Μαϊου το πρώτο live του σόου

Με τα battles να έχουν πια ολοκληρωθεί το τάλεντ σόου μπαίνει τώρα σε νέα φάση. Οι τέσσερις coaches είχαν αρχικά στα battles 16 παίκτες. Στη διαδρομή για τα live, ο καθένας έχασε οχτώ, αλλά πήρε άλλους δύο με την διαδικασία του stealing.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης έχουν πλέον δέκα παίκτες ο καθένας, με τους οποίους θα προσπαθήσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος στα live του παιχνιδιού.

Η Καραβάτου με τον Κατσούλη οι χθεσινοί νικητές

Εν αναμονή του νέου πρωινού του ΑΝΤ-1 με την Μαρία Μπεκατώρου που κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο και αναμένεται να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα στις τηλεθεάσεις, στην χθεσινή πρωινή ζώνη νικητές αναδείχτηκαν η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη στο Epsilon TV με 12,2% την ίδια ώρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha σημείωνε 8,8%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x