sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Super League: Η ενδεκάδα της 24ης αγωνιστικής

Δείτε τους κορυφαίους της 24ης αγωνιστικής της Super League μέσα από τα μάτια των συντακτών του sport-fm.gr.

Με ένα άοσμο, άνοστο και άγευστο ντέρμπι ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική της Super League, καθώς Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 και τα πάντα παραμένουν ανοικτά για τις θέσεις των play-offs.

Για την ίδια αγωνιστική, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, με τον Ολυμπιακό να περνά δύσκολα από τον Βόλο και πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά.

Επιπλέον, στα χαμηλά κερδισμένοι οι Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης, που επίσης επέστρεψαν σε πολύ σημαντικές νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Το sport-fm.gr φορά το προπονητικό κοστούμι και επιλέγει τους παίκτες για την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Τερματοφύλακας

Γιάννης Ανέστης:
Επέστρεψε στην ελληνική πραγματικότητα ο Γιάννης Ανέστης και κατάφερε να κρίνει την πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς στο 69’ απέκρουσε το πέναλτι του Καρλίτος, διατηρώντας το προβάδισμα των γηπεδούχων και ρίχνοντας ταυτόχρονα την ψυχολογία των φιλοξενούμενων.

Δεξί μπακ

Λάζαρος Ρότα:
Το κυριότερο για τον δεξιό μπακ της Ένωσης είναι ότι αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα σε μια ομάδα που στις κόντρα επιθέσεις μπορεί να εκθέσει τον αντίπαλό της. Ωστόσο, ο 24χρονος ήταν πολύ καλός επιθετικά, καθώς είχε πολλές προωθήσεις, αρκετές σέντρες εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό ήταν επιτυχημένες και φυσικά πιστώνεται την ασίστ στο κρίσιμο γκολ με το οποίο ανοίγει το σκορ.

Σέντερ μπακ

Δημήτρης Χατζηισαΐας:
Έχει επανέλθει στην ενδεκάδα του Ατρόμητου και αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες που πλέον αμυντικά η ομάδα του Περιστερίου έχει βελτιωθεί. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έχει νικήσει κατά κράτος τον Μπαράλες, ο οποίος εκνευρίζεται για αυτόν τον λόγο και από τη στιγμή που ο Ατρόμητος κράτησε το «μηδέν», ο 29χρονος μπαίνει δικαιωματικά στην καλύτερη ενδεκάδα.

Φαμπιάνο: Σε ένα πολύ κλειστό ματς, η αμυντική γραμμή του Άρη έχει πάρει πολύ καλό βαθμό και ο Βραζιλιάνος πιστώνεται το μεγαλύτερο ποσοστό για αυτή την καλή εμφάνιση. Δεν έχασε μονομαχίες, είχε καλές μεταβιβάσεις και γενικότερα ήταν πολύ αξιόπιστος σε ένα ντέρμπι με αρκετά νεύρα και μονομαχίες.

Αριστερός μπακ

Βασίλης Βιτλής:
Ο Απόλλων Σμύρνης έπαιζε την ύπαρξή του κόντρα στη Λαμία και κατάφερε να φύγει με τη νίκη και ο Βασίλης Βιτλής είχε μεγάλη συνεισφορά. Αλάνθαστος αμυντικά σε ένα παιχνίδι που μοιραία η ομάδα του δέχθηκε πίεση, με τον 28χρονο να μπαίνει δικαίως στους διακριθέντες της εβδομάδας.

Αμυντικό χαφ

Μιγκέλ Μεγιάδο
: Αποτελεί γενικότερα έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες του ΟΦΗ και ο Αργεντινός ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του. Σε ένα ματς που πήγε στη δύναμη και στις μονομαχίες, ο έμπειρος χαφ βρήκε το… πεδίο να διακριθεί και έτσι η ομάδα της Κρήτης έφυγε με τον βαθμό από τη Νεάπολη.

Κεντρικός χαφ

Φιλίπε Σοάρες
: Μία από τις πρώτες του παρουσίες στη βασική ενδεκάδα, ο Πορτογάλος χαφ γέμισε με αισιοδοξία τους φίλους του ΠΑΟΚ. Κοντρολαρισμένος, έκανε τα απλά και δεν υπέπεσε σε λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας από την ομάδα του. Αντικαταστάθηκε φυσιολογικά, αφού ο Λουτσέσκου βρίσκεται σε διαδικασία διαχείρισης δυνάμεων των παικτών του.

Δεξιός μεσοεπιθετικός

Χουάν Μουνίθ
: Ο Ισπανός επιθετικός χαφ του Ατρόμητου μετά την κόκκινη που δέχθηκε με την ΑΕΚ έχει επιστρέψει άλλος άνθρωπος. Τρομερό γκολ με ΟΦΗ και ακόμα ένα τρομερό γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης μόλις από το 1’ του αγώνα. Από τους καλύτερους της ομάδας του στη νίκη επί των Αρκάδων, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μάχη για την παραμονή.

Δεκάρι

Ματιέ Βαλμπουενά:
Μπήκε στο ματς κόντρα στον Βόλο στο 64’ αντί του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Έχει κάνει τους Πειραιώτες πιο δημιουργικούς, έχει χάσει μία ευκαιρία και τελικά βάζει και το γκολ της νίκης για τους «ερυθρολεύκους», αποτελώντας μια υπερπολυτέλεια για τους πρωταθλητές όταν έρχεται από τον πάγκο.

Αριστερός μεσοεπιθετικος

Πέτρος Μάνταλος:
Ο αρχηγός της Ένωσης επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και παρά τα όσα ακούει κατά καιρούς, υπενθύμισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία, ειδικότερα όταν προέρχεται από τον πάγκο. Μπήκε στο 67’ και κατάφερε να σκοράρει με ένα γκολ σήμα-κατατεθέν του ίδιου πριν καν συμπληρώσει δύο λεπτά συμμετοχής. Δεν μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα.

Επιθετικός

Νίκος Ιωαννίδης:
Ήταν απλά εξαιρετικός, ειδικά μέχρι το 60’ που όλος ο Απόλλωνας έχει πραγματοποιήσει την καλύτερή του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει πετύχει το πρώτο γκολ και γενικότερα έχει συμμετοχή σε ό,τι καλό έχουν δημιουργήσει οι φιλοξενούμενοι μέσα στη Λαμία.

Η ενδεκάδα της αγωνιστικής:

Ανέστης – Ρότα, Χατζηισαΐας Φαμπιάνο, Βιτλής – Μεγιάδο, Σοάρες - Βαλμπουενά, Μάνταλος, Μουνίθ - Ιωαννίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x