Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

To MEGAλο Ρουμανία-Ελλάδα και ο «εφιάλτης» των άλλων καναλιών...

Η μεθαυριανή βραδιά (19/11) όπου κυριαρχεί η ρεβάνς, Ρουμανίας-Ελλάδας αναμένεται «εφιαλτική» για τα ιδιωτικά κανάλια ελεύθερης εμβέλειας πλην MEGA.

Το γράφουμε αυτό, γιατί αν το MEGAλο κανάλι κυριάρχησε «μία φορά» την Παρασκευή με μέσο μερίδιο 45%, την Τρίτη (ειδικά αν ο αγώνας πάει καλά) θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα κανάλια να βλέπουν τα προγράμματα τους να αντιμετωπίζουν ...ασφυκτική πίεση.

Η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 21.00 και το κεντρικό δελτίο του MEGA θα βγει στις 19.30, για να προβληθεί στις 20.30 η pre game, στο πλαίσιο της εκπομπής «Πάμε Μουντιάλ» που θα παρουσιάσουν οι Γιάννης Θειακός, Μένιος Σακελλαρόπουλος. Καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο Κώστας Χαλκιάς.

Η εκπομπή θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του αγώνα, με όλο το «γ' ημίχρονο» και αν βοηθήσει το αποτέλεσμα και η Εθνική μας έχει κερδίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 αναμένεται να σημειώσει και αυτή εξαιρετικά υψηλά νούμερα,

Κοντολογίς, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ο ανταγωνισμός του MEGA θα περάσει εξαιρετικά δύσκολες ώρες στο θέμα της τηλεθέασης κάτι που θα καταγραφεί την Τετάρτη το πρωί στα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία θα βγάλει η Nielsen.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x