Viral

''Oh, mamma mia'': Η επική αντίδραση Γιακουμάκη στα… κάτι σαν πέναλτι που εκτελούσαν παλιά στο MLS!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πήρε μέρος σε ένα βίντεο του MLS για τον τρόπο που λύνονταν παλαιότερα οι διαφορές μετά τις ισοπαλίες και έκλεψε την παράσταση με την αντίδρασή του.

Το MLS οδεύει για τα 30 του χρόνια και πολλά έχουν αλλάξει σε αυτό, όπως για παράδειγμα ότι πλέον οι διαδικασίες των πέναλτι είναι... κανονικές και όχι όπως στη δεκαετία του '90. Τότε που αντί να στήσουν την μπάλα στη λευκή βούλα, έπαιρναν φόρα από τη σέντρα και προσπαθούσαν να σκοράρουν σε τετ α τετ!

Κι αν οι πιο ψαγμένοι γνωρίζουν τις παλιές συνήθειες των Αμερικανών, φαίνεται πως δεν συμβαίνει το ίδιο με μερικούς νυν ποδοσφαιριστές συλλόγων που μετέχουν στο Major League Soccer.

Σε βίντεο της λίγκας διακρίνονται παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Γιακουμάκης της Ατλάντα Γιουνάιτεντ να παρακολουθούν παλιά βίντεο, με τις αντιδράσεις τους να είναι ξεκαρδιστικές!

Ο Έλληνας φορ αναφώνησε "mamma mia" προτού παραδεχτεί ότι «θα γούσταρα πολύ να το κάνω, θα μου άρεσε να... κρεμάω τους τερματοφύλακες. Είναι πολύ ωραίο και πολύ αστείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x