Γενικά

Φέρτε τους και στην Ευρώπη: Οι «Πόλεμοι Τερματοφυλάκων» είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα!

Ένα άκρως ενδιαφέρον challenge ανάμεσα σε τερματοφύλακες μας τράβηξε την προσοχή στο MLS.

Οι Αμερικανοί είχαν ανέκαθεν τον δικό τους τρόπο να αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο. Τρανό παράδειγμα τα τετ α τετ αντί πέναλτι που έβλεπε κανείς στο MLS τη δεκαετία του '90.

Υπάρχουν όμως και ιδέες που όσο κι αν μας ξενίζουν, έχουν το ενδιαφέρον τους. Όπως το challenge ονόματι "Goalie Wars". Αν προτιμάτε, «Πόλεμοι Τερματοφυλάκων», στα ελληνικά.

Τι περιλαμβάνει αυτό; Δύο εστίες η μία απέναντι από την άλλη, με τη γραμμή της σέντρα ακριβώς στη μέση. Αντίπαλοι, δύο τερματοφύλακες, που έχουν 6'' για να στείλουν την μπάλα στο άλλο τέρμα με όποιον τρόπο θέλουν! Είτε με τα πόδια, είτε με τα χέρια...

Το challenge αυτό λοιπόν το είδαμε και στο πλαίσιο του MLS All-Star Skills Challenge στην Ουάσιγκτον, όπου μετείχε και η Άρσεναλ -με τον Κάι Χάβερτς να μην... σκίζει κιόλας στο event που πήρε μέρος.

Νικητής αναδείχτηκε ο Άιζακ Γουόκερ της της Crown Legacy FC, που λύγισε στην παράταση του τελικού τον Ντάμιαν Λας της Β' ομάδας του Όστιν και εξασφάλισε τη... ζώνη του πρωταθλητή.

Άλλα λόγια δεν χρειάζονται, μπορείτε απλά να δείτε το βίντεο και ακολούθως να φανταστείτε κάτι αντίστοιχο ανάμεσα σε Τιμπό Κουρτουά και Μάνουελ Νόιερ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x