Γενικά

Volvo V40: νέα ειδική έκδοση με 200 ίππους!

Μετά το περιπετειώδης Cross Country μία ακόμη έκδοση έρχεται να διευρύνει την γκάμα του σουηδικού μικρομεσαίου ζητώντας από 26.500€ (με απόσυρση).

H ειδική έκδοση T4 R-Design Polestar του Volvo V40 συνδυάζει τον αναβαθμισμένο 1.600άρη κινητήρα με το πακέτο εξοπλισμού R-Design σε δελεαστική τιμή πώλησης. Συγκεκριμένα, ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.600 κ.εκ. έχει δεχθεί πρόγραμμα αύξησης της ισχύος από την Polestar (επίσημου συνεργάτη της Volvo στους αγώνες αυτοκινήτου).

Ως αποτέλεσμα, η ιπποδύναμη έχει αυξηθεί από τους 180 στους 200 ίππους ενώ η ροπή από τα 240 έχει αυξηθεί στα 295 Nm. Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, δεν αυξάνεται η τυποποιημένη κατανάλωση καυσίμου, ούτε η εκπομπή ρύπων ενώ και η εγγύηση του αυτοκινήτου παραμένει αμετάβλητη.

Το αμάξωμα της εν λόγω έκδοσης ξεχωρίζει από το τετράγωνο σηματάκι της Polestar, το χρωμιωμένο περίγραμμα της μάσκας, το σπόιλερ στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, τις λεπτομέρειες «βουρτσισμένου» αλουμινίου, τον πίσω διαχύτη με τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων και τις 5άκτινες ζάντες 17 ή 18 ιντσών. Περισσότερα - πηγή: caroto.gr

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x