NBA

Αφιέρωμα του USA Today σε Θ. Αντετοκούνμπο

Εκτενές αφιέρωμα στον Θανάση Αντετοκούνμπο, που τα ξημερώματα της Παρασκευής αναμένεται να επιλεγεί στο ντραφτ, φιλοξενεί η USA Today.

Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες των ΗΠΑ, η USA Today, φιλοξενεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο 21χρονος φόργουορντ τα ξημερώματα αναμένεται να επιλεγεί στο ντραφτ, ακόμη και στον πρώτο γύρο (1-30) ακολουθώντας το παράδειγμα του μικρότερου αδερφού του, Γιάννη, που ήδη παίζει στους Μπακς.

«Ο Θανάσης έχει δουλέψει τόσο σκληρά στη ζωή του και είναι εντυπωσιακό αν δει κανείς τι δυσκολίες πέρασε η οικογένειά του. Έκανε έναν τόσο μεγάλο μαραθώνιο, που ελπίζω να ανταμειφθεί», δηλώνει ο μάνατζέρ του, Νίκος Λώτσος. «Είχε αμφιβολίες για το αν μπορούσε να γίνει ντραφτ. Του είπα ‘πίστεψέ με και πίστεψε στον εαυτό σου. Αυτό που έκανε ο αδερφός σου, μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Με κοίταξε και μου είπα ‘αν μου το έλεγε οποιοσδήποτε άλλος πέρα από σένα, δεν θα τον πίστευα’. Ο Θανάσης είδε τον αδερφό του να ανεβαίνει και αναρωτιόταν τι θα γίνει με τον ίδιο. Εγώ του είπα ‘κάνε τη δουλειά σου και δεν θα σε απογοητεύσω’. Ένα χρόνο μετά, είμαστε εδώ», προσθέτει.

Ο ίδιος ο άλλοτε άσος του Φιλαθλητικού, που έπαιξε φέτος στο NBDL, ανέφερε: «Παρά τις δυσκολίες ποτέ δεν σταμάτησα να πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Κάποιος μου έχει πει πως δεν μπορείς να είσαι ευλογημένος αν δεν έχεις περάσει δύσκολα», ενώ σκιαγραφώντας το προφίλ του είπε: «Όλοι λένε πως είμαι καλός αθλητής, πως έχω πολλή ενέργεια και πως έχω μεγάλη αγάπη για το παιχνίδι. Είμαι πολύ εργατικός και έχω καλό χαρακτήρα. Μπορείς να βασιστείς πάνω μου. Είμαι ταπεινός και αυτό που μου δίνει κίνητρο είναι η αγάπη μου για την οικογένεια και το μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x