Αγγλία

Αιχμές Ουσμάνοφ για Βενγκέρ

Ο δεύτερος μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ, Άλισερ Ουσμάνοφ, άφησε αιχμές για τον Αρσέν Βενγκέρ και παράλληλα να εννοηθεί πως δεν θα ήταν αντίθετος με την αλλαγή προπονητή.

Υπέρμαχος της άποψης πως ο Αρσέν Βενγκέρ ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην Άρσεναλ και θα ήταν προτιμότερο να αποχωρήσει από την ομάδα είναι ο Άλισερ Ουσμάνοφ. Ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της ομάδας (κάτοχος του 30%) άφησε αιχμές για… ξεροκεφαλιά του.

«Η ομάδα έχει δυνατότητες, όμως δεν γίνεται ανάλυση των λαθών. Καμία ιδιοφυΐα δεν μπορεί να παραμείνει τέτοια, αν δεν αναγνωρίζει τα λάθη της. Και για να απαλλαγείς από τα λάθη σου, πρέπει να τα αναγνωρίσεις. Μπορεί κάποιοι να είναι ικανοποιημένοι με μια πορεία μέχρι τα νοκ άουτ του Champions League, αλλά εγώ σαν μεγαλομέτοχος δεν είμαι», τόνισε.

Όσο για το αν εκτιμά πως θα έπρεπε να απολυθεί ο Αλσατός τεχνικός, ο Ουζμπέκος μεγιστάνας είπε: «Εγώ δεν αποφασίζω. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον πρόεδρο. Ο Βενγκέρ είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές, αλλά στη Ρωσία έχουμε μια παροιμία που λέει ότι ακόμη και μια γριά γυναίκα μπορεί να έχει μια στέγη που να πέφτει πάνω στο κεφάλι της. Όλοι κάνουν λάθη, κι εκείνος μπορεί και όσο μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολο να τα αναγνωρίσεις. Είναι σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος και του εύχομαι κάθε επιτυχία».

Τέλος, για το αν σκοπεύει μελλοντικά να κινηθεί για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, τόνισε: «Υπάρχει μεγάλη φημολογία γι’ αυτό. Το ΔΣ είναι υπεύθυνο για τα πάντα στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν αναζήτησα θέση σε αυτό. Δεν έχω κανένα άλλο πλάνο, αλλά σαν φίλος της Άρσεναλ έχω γνώμη. Ο κύριος Κροένκε έχει πει κατ’ επανάληψη πως είναι ευχαριστημένος με την επένδυσή του και εγώ το ίδιο. Δεν βλέπω σήμερα κάποια άλλη προοπτική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x