Γενικά

Αιχμή του δόρατος το νέο Pulsar για τη Nissan

Με σύμμαχο τον τολμηρό σχεδιασμό και την καινοτομία, η Nissan αποκαλύπτει στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, από αύριο, μοντέλα με εντυπωσιακό στυλ.

PULSAR : παγκόσμια πρεμιέρα για τις εκδόσεις των 190 ίππων και Nismo

Συνδυάζοντας την τολμηρή σχεδίαση, τις τεχνολογικές καινοτομίες, αλλά και κορυφαίους εσωτερικούς χώρους για την κατηγορία του, το νέο Nissan Pulsar (προφέρεται Πάλσαρ) π φέρνει μια νέα διάσταση στην μικρομεσαία κατηγορία C, προσφέροντας όλα τα γνωστά καλούδια της Nissan σε ένα ολοκαίνουργιο, κομψό πακέτο.
Με την προσθήκη του Pulsar, η Nissan φιλοδοξεί να προσφέρει ένα μοντέλο με έξυπνο σχεδιασμό και τεχνολογικές καινοτομίες. Σχεδιασμένο για να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα αγοραστών, τόσο από μέχρι πρότινος κατόχους αυτοκινήτων της κατηγορίας D, όσο και από εκείνους που θέλουν να “ανέβουν” από την κατηγορία Β, το Pulsar επιδεικνύει τις σχεδιαστικές ικανότητές της Nissan, εισάγοντας παράλληλα μια σειρά από τεχνολογίες, μερικές εκ των οποίων είναι νεόφερτες για την κατηγορία του. Με εξαιρετικά υλικά αλλά και ποιότητα κατασκευής, το Pulsar προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές του, premium χαρακτηριστικά και αντίστοιχα υψηλού επιπέδου οδηγική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x