Stoiximan Super League

«Ακόμα και οι καλύτεροι χρειάζονται ενίσχυση»

Μεταγραφική ενίσχυση προανήγγειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Εργοτέλη. «Πολλές φορές η τύχη καθορίζει το αποτέλεσμα» σχολίασε για την εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Σίγουρος για την αγωνιστική ανάταση του Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά την ανάληψη της τεχνικής της ομάδας.

Ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα θα ενισχυθεί μεταγραφικά, υπογραμμίζοντας πως το μόνο που θα αλλάξει είναι η φιλοσοφία του παιχνιδιού.

Αναλυτικά:
Για τη συνεργασία του με τον Εργοτέλη:
«Είναι μια καινούργια αρχή για μένα και για την ομάδα. Με μεγάλη ευχαρίστηση δέχθηκα να συνεργαστώ με τον Εργοτέλη, που είναι μια καλή ομάδα. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι γνωστές και τις έχει δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος. Έχει καλό υλικό. Από συγκυρίες που είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, έχει φέρει τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Πιστεύω όμως στα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει η κατάσταση γρήγορα και θα πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για την πρώτη του εικόνα στο παιχνίδι με την Ξάνθη:
«Το αποτέλεσμα ενός αγώνα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Είναι η τύχη που πολλές φορές καθορίζει το αποτέλεσμα».

Για το που θα στηριχθεί στις πρώτες του μέρες στον Εργοτέλη:
«Αυτό που θέλω είναι να αποκτήσουν τα παιδιά την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Αυτό θα έρθει με ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι σίγουρα θα έρθει. Στόχος να έρθει γρήγορα. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Θα είναι λάθος. Κάποια πράγματα στη φιλοσοφία θα τα αλλάξουμε, σύμφωνα με το δικό μου σκεπτικό στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία. Άλλωστε η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει καλά πράγματα».

Για το αν θα κάνει μεταγραφές ο Εργοτέλης ανέφερε:
«Όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση. Ακόμα και οι καλύτερες. Όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα το πούμε. Mεταγραφές θα γίνουν. Σε συνεργασία με τη διοίκηση θα κάνουμε τις επιλογές»

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Καμία ομάδα δεν μπορεί να πει ότι έχει σωθεί. Όλα θα κριθούν μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα υπάρχει άγχος και πίεση μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμείς πρέπει να είμαστε μια γροθιά και να προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Με γκρίνια και απογοήτευση δεν βγάζεις κάτι. Το ρόστερ του Εργοτέλη, είναι ικανό».

Για τους συνεργάτες του στον Εργοτέλη:
«Θα είναι μαζί μου ο Νίκος Ουσταμπασίδης. Απο εκεί και περα συνεργαστώ με τα παιδιά του Εργοτέλη. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x