Europa League

Άλλος… ΠΑΟΚ!

Με το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ να είναι σαφέστατα επηρεασμένο από τα επεισόδια των τελευταίων ημερών αναχώρησε η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη Μολδαβία και τον αγώνα με την Ζίμπρου.

Χωρίς να γίνει κάποια δήλωση αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Μολδαβία, όπου αύριο το βράδυ θα προσπαθήσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League.

Πάντως, κατά τη συγκέντρωσης της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ήταν εμφανές ότι οι παίκτες και προπονητικό τιμ είναι επηρεασμένοι από τα επεισόδια των τελευταίων ημερών, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του Τζαβέλλα και τον Βίτορ από την «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Μάλιστα, δεν υπήρχαν χαμόγελα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απέφευγαν να συμμετάσχουν σε πηγαδάκια και είχαν το μυαλό τους στην επικείμενη αναμέτρηση.

Η αποστολή αποτελείται από τους Γλύκο, Γιακουμή, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδη, Κατσικά, Κίτσιου, Κουλούρη, Παναγιωτούδη, Ποζατζίδη, Σαββίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζανδάρη, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδη, Τζιόλη και Μαντούρο.

Εκτός από την ομάδα, με το τσάρτερ που θα πετάξει για το Κισινάου θα ταξιδέψουν και ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπάθησαν να αλλάξουν κάπως το κλίμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x