F1

Ανακούφιση, μεν, αλλά και προβληματισμός στη Mercedes

Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στα φρένα οι δύο Mercedes έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας να ανακουφιστούν βλέποντας Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ να τερματίζουν.

Περισσότερο ανακουφισμένοι παρά ενθουσιασμένοι ήταν στη Mercedes μετά το 1-3 στο Μπαχρέιν, καθώς τα δύο μονοθέσια είχαν προβλήματα στα φρένα που λίγο έλειψε να τους στοιχίσουν.

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση για μας, γιατί έχασαν και οι δύο πιλότοι μας τη δύναμη στα φρένα τους. Ήταν κρίμα για τον Νίκο, γιατί έκανε πολύ καλό αγώνα και μερικές σπουδαίες προσπεράσεις. Θα πρέπει να δούμε το θέμα της υπερθέρμανσης των φρένων», είπε το αφεντικό της ομάδας, Τότο Βολφ και πρόσθεσε: «Αυτή τη φορά δεν κυριαρχήσαμε και οι Ferrari κλείνει την ψαλίδα. Θα χρειαστεί να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να παραμείνουμε πρώτοι».

Ο μεγάλος νικητής Λιούις Χάμιλτον τόνισε με τη σειρά του: «Οι δύο Ferrari μάς δυσκόλεψαν αρκετά και θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια σαν ομάδα. Είχα πρόβλημα με τη φθορά των ελαστικών μου και δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ όπως θα ήθελα, γιατί τα φρένα μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση».

Ο τρίτος Νίκο Ρόσμπεργκ ανέφερε: «Απόλαυσα τις προσπεράσεις. Όμως δεν μπορούσα να πιάσω τον Χάμιλτον και όταν άρχισα να αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα φρένα έχασα και τη δεύτερη θέση από τον Ραϊκόνεν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x