Γενικά

Αναχωρούν για την πρώτη φάση του E.T.T.U. Cup γυναικών Φοίνικας Πειραιά και Σάρισες Φλώρινας

Από τις γυναίκες έρχεται και φέτος η εκπροσώπηση της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκεί, οι Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά είναι έτοιμοι για τους αγώνες της πρώτης φάσης. Οι αποστολές των δύο ομάδων αναχωρούν την Παρασκευή για το Βέλγιο.

Αμφότερες αγωνίζονται το ερχόμενο σαββατοκύριακο και θα «κυνηγήσουν» το καλύτερο, με τις δύο πρώτες ομάδες από το κάθε γκρουπ να προκρίνονται στο δεύτερο στάδιο του E.T.T.U. Cup.

Η ομάδα της Φλώρινας θα πάρει μέρος στο γκρουπ Α και θα τεθεί αντιμέτωπη με την «οικοδέσποινα» Βερντιναμούρ, την Τουρκάλα Γιάλοβα Μπελεντίγιε και τη Σουηδέζα Σπαρβάγκεν.

Ο Φοίνικας βρίσκεται στο γκρουπ Β με αντιπάλους τη γηπεδούχο Μινερουά, τον ΑΣ Πολεμίδια από την Κύπρο και τη Νορμπέλο από την Ιταλία. Η ελληνική παρουσία στη φετινή διοργάνωση μεγαλώνει με τη Φιλαρέτη Εξάρχου, η οποία αγωνίζεται στον Α.Σ. Πολεμίδια.
Οι Σάρισες πηγαίνουν στο Βέλγιο με επικεφαλής τον Ρουμάνο προπονητή, Λίβιου Πρεντόακα, και τις αθλήτριες Χρυσή Φωτιάδου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Μαριάννα Γενεράλη.

Η αποστολή αναχωρεί τα ξημερώματα της Παρασκευής από τη Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα θα φτάσει στις Βρυξέλλες και, στη συνέχεια, θα μεταβεί οδικώς στην πόλη Ναμούρ, την έδρα της διοργανώτριας ομάδας.

Ο Φοίνικας θα στηριχτεί στο μεταγραφικό της απόκτημα, την πολιτογραφημένη Ολλανδέζα Γιάνα Τιμίνα, στη Δήμητρα-Θωμαΐδα Τσεκούρα και την Αλίκη Κιούφη.

Η ομάδα αναχωρεί τα ξημερώματα της Παρασκευής για το Άμστερνταμ κι από εκεί θα μεταβεί με τρένο σε χωριό δίπλα στη Λιέγη, όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια του ομίλου.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής θα φύγει για το Βέλγιο και η πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας Φιλαρέτη Εξάρχου κι εκεί θα ενσωματωθεί με την κυπριακή ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x