Γενικά

«Ανεβάζει ρυθμούς» στην Ιορδανία η προολυμπιακή ομάδα ταεοβοντό, ενόψει Μιλάνου

Σχεδόν 70 ημέρες απομένουν μέχρι το προoλυμπιακό τουρνουά ταεκβοντό του Μιλάνου και η ελληνική ομάδα ανεβάζει καθημερινά στροφές στις προπονήσεις της στο Αμμάν.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της πρωτεύουσας της Ιορδανίας, όπου γίνεται η προετοιμασία, οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, Φανή Τζέλη και Νάσια Μητσοπούλου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για την αγωνιστική πρόκληση της Ιταλίας, η οποία δίνει «εισιτήρια» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δίπλα στην ελληνική αποστολή βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, η πρόεδρος της Ολυμπιακής προετοιμασίας της Ιορδανίας, Πριγκίπισσα Ζεϊνά Ρασίντ, όπως, επίσης, και ο Αλί Αλασμάρ, διευθυντής της Ολυμπιακής προετοιμασίας της Ιορδανίας. Και οι δύο παράγοντες, αλλά και οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας ταεκβοντό της Ιορδανίας, βοηθούν τα μέγιστα, ώστε οι προπονήσεις της προολυμπιακής μας ομάδας να γίνονται κάτω από τις πιο ιδανικές συνθήκες.

Κατά την παραμονή της στο κρατίδιο της Μέσης Ανατολής, η ελληνική προολυμπιακή ομάδα θα συμμετέχει την ερχόμενη Κυριακή στο βαθμολογούμενο (G1) τουρνουά El Hassan Cup.

Στο τουρνουά θα συμμετέχει και η Νάσια Μητσοπούλου, η οποία, λόγω τραυματισμού, απείχε από το τουρνουά που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Φουτζέιρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x