Betmasters

«Άσος» η Βόννη, με φόντο τον Κολέ!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τον «άσο» της Βόννης, για την πρεμιέρα του Eurocup, απέναντι στη Στρασμπούρ του Βινσέν Κολέ.

Είναι πρώτη αγωνιστική οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιες ομάδες θ΄ ασχοληθούν σοβαρά με τη διοργάνωση, της οποίας η φάση ομίλων είναι επίπονη διαδικασία με κουραστικά ταξίδια. Ο πρώτος όμιλος είναι ισχυρότατος με πολλά φαβορί μαζεμένα: Παρί Λεβαλουά, Μπάμπεργκ, Σαραγόσα, Ρετζιάνα Εμίλια, Τέλεκομ Μπον και Στρασβούργο! Χαμός στο ίσιωμα…

Στο «Telekom Dome» το πρώτο γερμανογαλλικό «ντέρμπι» γίνεται και με ελληνικό ενδιαφέρον, μια και ο τεχνικός της Στρασμπούρ και της Εθνικής Γαλλίας Βινσέν Κολέ είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τη διάδοχη κατάσταση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Είναι προφανές πώς ο Γάλλος τεχνικός θέλει να έρθει στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους» και μία ήττα από τη Βόννη θα είναι «βολικό» αποτέλεσμα. Προς Θεού: Δεν εννοώ πώς θα κάτσουν να χάσουν οι φιλοξενούμενοι για να πάρει «μεταγραφή» ο Κολέ!

Όταν, όμως, ένας προπονητής έχει στο νου του να κάνει το βήμα παραπάνω όταν του παρουσιάζεται τέτοια ευκαιρία και να προπονήσει μία μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα όσο κι αν είναι επαγγελματίας χάνει τον προσανατολισμό του. Και οι δύο αντίπαλοι είναι έμπειροι στο θεσμό, με την Τέλεκομ να έχει έξι συμμετοχές και τους Γάλλους τέσσερις. Η Στρασμπούρ είναι στην κορυφή της LNB, με «τρία στα τρία», έχοντας ξεπεράσει σε δύο περιπτώσεις τους 80 πόντους.

Στα προκριματικά της Ευρωλίγκας έδειξαν κενά σημεία, ειδικά στη ρακέτα, ενώ αγωνιστικά και με γνώμονα τη φόρμα είναι φαβορί στη Γερμανία. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη σε τέσσερα ματς στην BBL. Στεκόμαστε πώς φθάνουν κοντά στους 80 πόντους ακόμη και στις ήττες, επομένως ψάχνοντας κι ένα αποτέλεσμα «εφαλτήριο» για τη συνέχεια θα το κυνηγήσουν το παιχνίδι. Έχουν +1,5 πόντο αβαντάζ κι επάνω εκεί στεκόμαστε, πιστεύοντας σε κλειστό παιχνίδι.

Για τον πρώτο όμιλο, πάλι, η Ρετζιάνα Εμίλια δεν έχει την εμπειρία και το ρόστερ για να είναι, έστω, οριακό φαβορί με την Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι. Οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν καλά και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, με την Τρέντο εκτός, στην πρεμιέρα της Lega Α, όμως οι Γερμανοί είναι πιο έμπειρο σύνολο και πιο έτοιμο με περισσότερα επίσημα παιχνίδια. Ένα ματς στα τέσσερα κι αυτό στην παράταση, εκτός έδρας, έχει χάσει η Μπάμπεργκ στην BBL. Ο Τρινκιέρι έφτασε πέρυσι στον τελικό με την Ούνικς, χάνοντας από τη Βαλένθια σε διπλούς αγώνες!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
714. ΒΟΝΝΗ (+1,5) – ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ: 1 (1,75)
719. ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (+1,5): 2 (1,75)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x